Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Интересни линкове към чужди макети
МАШИНИСТ:
https://www.lux-modellbau.de/
Поддръжка и почистване на железен път и КМ.
Човекът който я е направил очевидно има решение по въпроса.
Пък и разстоянието е малко по - голямо между коловозите на гарата тоест разширен строителен габарит , което е компромис , както и повечето неща в този мащаб , няма да е проблем да се пипа подвижния състав.
Може за по лесно само по главния/те коловоз да бъде.
Иначе хубав модел , модерен с пантографи , вдигнат , както трябва да е и няма КМ.
Или си караш с свалени.
Даже някъде гледах и модел със серво машина и пантографа се вдига и сваля плавно.
Иначе много не реалистично изглежда.
mitko0888:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=61.msg113364#msg113364 date=1541106377 ---До колкото виждам , конт.мрежа е активна.
А локомотивите са цифрови.Очевидно има решение.
...
--- Край на цитат ---
Разбира се че има решение, написъл съм го къде е казано, че не става, но която иска може да направи:
- двете релси да са свързани заедно и локомотивът да е по рождение за АС.
- да се ползва трета релса - по средата или извън двете релси, за което Гришата няма да си изрови целия макет.
- да се преработва всеки един локомотив, за да може да си взима дцц сигнала "от коя да е релса И от контактната мрежа".
За въпросния макет си е написано изрично: ДВЕТЕ релси са на маса, жицата горе е фаза. Пак изрично е написано че "DC локомотивите се преработват, което изисква малко работа с поялника". АС локомотивите работят нормално.
Така че в нашия DC + DCC свят активна мрежа НЯМА, освен с преработка на всеки един локомотив.
dred77:
При релсово захранване с бустери , се разделят отделни модули от трасето за бустерите и фитбек модулите. Това нещо при захранване от релса и конт.мрежа , аз поне нямам идея как ще стане. Мисълта ми е , че май е по добре да е като декорация.
pach:
Когато е бустери, просто всеки блок-участък си е изолиран и самостоятелен. Бустериту, както и обратната връзка (фийдбек)
комуникират по между си и с централата по четирипроводната
линия (същата е и за мишките) и участъците не ги касаят в това отношение. Това си е също като модулите - виж схемата им в пдф, който наскоро Емчо припомни!
Мен по-любопитно ми беше да прочета за опитите му с различните
проводници за КМ!!! Човека е пробвал мед - твърде меко, после сребро - твърдо, но пък лесно се окислявало, после бронз, но и той не му харесал. На края се свързал с някаква фирма която му подарила 100 метра от някакъв проводник на медна основа ,с ф0.39 или нещо такова. Това точно не го разбрах заради преводача, но ми е любопитно точно какъв проводник ползва
Казва, че КМ му се опъва точно като истинската!!!
Това също е интересно.
Пише и колко години е в експлоатация,
но не пише колко протъркани пантографи е сменил!?
gregary:
Добро утро!
За мен, грам не ме влече това, че взима ток от пантографа и не бих си направил релсите "пубертетски" (пъпчиви) :) По скоро шапка му свалям, затова че движи пантографите си за по-голяма реалност иначе ел. лок без вдигнат пантограф някак си...
--- Цитат на: IKAR link=topic=61.msg113365#msg113365 date=1541106632 ---Ето нещо по въпроса от чичо ви Жоро, цитирам:
Искам да го видя тоз храбрец, ...
--- Край на цитат ---
Тоя е такъв, ТИЯ ДВАМАТА също, както и ТУК ОТЧАСТИ
Ще цитирам и аз един човек, който за мен е на върха в бг моделизма, който ме "навива" да си направя КМ функционална ( да се допира пантографа в КМ, без значение, че не черпи ток ), но това за мен е висша степен на майсторлък и надали ще се справя (все пак ще се пробвам :)) Ако не мога, съм решил да измисля начин да ги "плъзгам" на 1-2 мм под КМ.
--- Цитат на: pach link=topic=61.msg113375#msg113375 date=1541138298 ---Пише и колко години е в експлоатация,
но не пише колко протъркани пантографи е сменил!?
--- Край на цитат ---
Според мен, сегашните пантографи са от по-здрава сплав, не като старите, въпреки, че и те се износват в известна степен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия