Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау

<< < (6/24) > >>

XRISTO:
 Walter Raabe (walter1853)  :good:

misho_tabakoff:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=616.msg30443#msg30443 date=1256757914 --- Walter Raabe (walter1853)  :good:

--- Край на цитат ---
Нима вече може да се пазарува от този?!

Аз лично не съм доволен от комуникацията с него. Колко неща исках да взема от него, но тъй като България не фигурираше с списъка му със страните, до които е съгласен да изпраща, не можех да купувам каквото и да било от него ... и се отказах да се занимавам с него въпреки хубавите неща, които предлага.

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=616.msg30399#msg30399 date=1256718128 ---

Дебнат щатски търгове  :haha:

--- Край на цитат ---
Знаят къде да дебнат. ;)

XRISTO:
Не ми е създавал спънки с доставката до България, единственият недостатък е, че не ще пейпал, но стоката му е супер и даже я изпраща с малки подаръци(не са кой-знае какви, но е жест, все пак  :yes:).В кратки срокове, естествено, като даже се съгласи да ме изчака повече от нормалият срок за плащане, защото ми се наложи да пътувам извън България и не можах да му преведа парите навреме.  :good:

Der Hetzer:
На мене пък един немец (вече не си спомням кой) освен вагоните ми беше сложил пакетче с гумени мечета "Харибо" да се почерпя по случая... Както можете да се досетите - сдъвках ги всичките в първите 14 минути след отварянето на колета, даже още не бях тествал вагоните  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия