Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау

<< < (7/24) > >>

XRISTO:
Ами някакви такива неща бяха(дадох ги на малкия) и рекламна химикалка с тефтерче, но не е само това повода да ви го препоръчвам толкова, колкото коректността, търпението, качествената стока(описана точно - не прехвалена, а дефектите премълчани), все пак е втора ръка, пък може и трета да е.Накрая и фийдбек с положителна оценка, защото забелязвам, че има някои екземпляри, с които си точен, коректен, сложиш им положителната оценка щом си получиш стоката, а те изобщо не гласуват за теб - нито положително, нито отрицателно.  :)

BDZ:

--- Цитат на: Аркадий Кузнецов link=topic=616.msg30570#msg30570 date=1256937503 ---На мене пък един немец (вече не си спомням кой) освен вагоните ми беше сложил пакетче с гумени мечета "Харибо" да се почерпя по случая... Както можете да се досетите - сдъвках ги всичките в първите 14 минути след отварянето на колета, даже още не бях тествал вагоните  :spiteful:

--- Край на цитат ---
Ха, и аз съм попадал на него! И аз ядох гумени бонбони, докато си гледах придобивката. :dance:

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Аркадий Кузнецов link=topic=616.msg30570#msg30570 date=1256937503 ---На мене пък един немец (вече не си спомням кой) освен вагоните ми беше сложил пакетче с гумени мечета "Харибо" да се почерпя по случая... Както можете да се досетите - сдъвках ги всичките в първите 14 минути след отварянето на колета, даже още не бях тествал вагоните  :spiteful:

--- Край на цитат ---
Ти много дълго време си ги оставил да съществуват. :lol:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=616.msg30572#msg30572 date=1256973739 ---Накрая и фийдбек с положителна оценка, защото забелязвам, че има някои екземпляри, с които си точен, коректен, сложиш им положителната оценка щом си получиш стоката, а те изобщо не гласуват за теб - нито положително, нито отрицателно.  :)

--- Край на цитат ---
Момци ... като пазарувате в еВау запомнете едно нещо - продавачът трябва да пусне фидбек за извършената финансова транзакция. Ако не ви пусне след като сте си платили, логично е, че чака вие да пуснете вашия фидбек като си получите стоката. И ако вашият не е положителен, логично и той няма да ви пусне положителен.

Другото нещо, което май някои от вас не са схванали, е че ПРОДАВАЧИТЕ ВЕЧЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЯМАТ ОПЦИЯТА ДА ПУСКАТ ДРУГИ ФИДБЕЦИ ОСВЕН ПОЛОЖИТЕЛНИ!!! Така че смело оценявайте продавачите според заслугите им, защото иначе с вашият фиктивен положителен вот ще поддържате висок рейтинг на некоректния продавач и ще подведете други купувачи.

XRISTO:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=616.msg30849#msg30849 date=1257667143 ---Момци ... като пазарувате в еВау запомнете едно нещо - продавачът трябва да пусне фидбек за извършената финансова транзакция. Ако не ви пусне след като сте си платили, логично е, че чака вие да пуснете вашия фидбек като си получите стоката. И ако вашият не е положителен, логично и той няма да ви пусне положителен.

--- Край на цитат ---

Напротив, точно двама ми направиха този номер - гласувам за тях положително и не получавам никаква насрещна оценка.Естествено аз гласувам за тях чак при получаването на стоката, защото е глупаво да хвалиш някой, срещу когото е възможно по-късно да повдигнеш диспут, че не е коректен.   ;)

misho_tabakoff:
Аз точно това имах предвид - не гласувай, щом преди това продавачът не е гласувал за теб. Каквото повикало - такова се обадило. Ако при получаването на пратката не ти е пуснал фидбек, шибваш му един неутрален фидбек, пишеш, че ти е отказал да ти пусне фидбек, и си в джаза. Аз вече така реших да процедирам от миналата седмица.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия