Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау

<< < (12/24) > >>

Der Hetzer:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=616.msg33448#msg33448 date=1262152725 ---Затова изниква нужда някой от нашите куриери да си отвори клон в Германия.Като спечелиш търга, даваш адреса на куриера и ти се таксува като вътрешна пратка.После куриера ти го доставя на адрес и предполагам с тях по-лесно човек може да се споразумее за пакетна доставка.Това би скъсило и времето за доставка.Отделно можеш да играеш за неща, които се доставят само из Германия, а тези търгове често приключват на невероятно смешни цени. :good:Питах едно приятелче от "Еконт", което ми каза, че имали нещо подобно за някои държави, но за Германия още не са направили.Остава да чакаме.  :dirol:

--- Край на цитат ---

Точно преди няколко дни бях в офис на Еконт, където видях в една рекламна брошура, че били отворили офиси в Букурещ и още няколко градове в Румъния... Цените им започваха от около 24 лева, така че забрави да получиш нещо от Мюнхен или Хамбург за 6 лева... :(
Това е тъжната реалност  :yes:

XRISTO:
Тя тъжната реалност може и сега да е такава, но когато предлагаш шипинг за 40 кинта, примерно, ще висиш из офиса месец, два, половин година, ако си упорит и ще си принуден или да биеш кепенците или да смъкнеш цените. :spiteful:

nilfe:
Interlogistika имат партньор в германия и доставят от врата до врата. Пет дена преди коледа ми пратиха някой неща от там за сумата от 17 евро. Нещата пристигнаха точно за коледа до входната ми врата. Точно 5 работни дни, бях потресен. Кашона беше с размери 45см на 45см и тежеше около 1,5 килограма. В повечето случаи плашам обикновенно между 12 и 17 евро за транспорт и чакам около 2-3 седмици. Не знам дали куриерът с който работят интерлогистика има офиси във всеки по-голям град на Германия, но пратката беше от Schneeberg, Deutschland, не знам град ли е село ли, за пръв път го чувам. Но човека просто си е съвестен и коректен, ника му е indigo6495, а и стоката беше перфектно опакована с подсилен кашон. Просто бях потресен и много изненадан. Така, че има куриери които работят с немски такива, но въпроса е как да накараш немските селяни, които продават на смешни цени да работят по този начин.
По въпроса за двойното таксуване и аз предварително се опитвам да осъществя контакт с продавача и да разбера нещо за аукциона, но този беше много хитър, като ми каза, че няма проблем, макар да не съм го питал конкретно дали обединява пратките. Мислех, че това е нещо много нормално, особенно за търговец продаващ по цял свят. Но явно пича преценява колко и как да таксува след аукциона, демек ако нещата му са се продали евтино (както беше в моя случай) или скъпо, тогава може би пуска гювеч. Вчера в един офис на Еконт видях че работят и Англия, т.е. имат партньор там.

bonbonsladuk:
Понеже е на първа страница в тази тема, аз пък да спомена, че съм  недоволен от единствената си покуъпка от
http://myworld.ebay.co.uk/rails-sheffield/

Този пък направо е измамник:

http://myworld.ebay.co.uk/alanstoysandtrains09/

widowmaker:
Малко встрани от темата:

Ето ТОВА се получава, когато човек не внимава и не следи отблизо събитията във Франция...
От година насам го дебна тоя лок и обикновено швабите понеже напират да го имат, се продава доволно скъпо.
Същото стана с Т9.3, в UK се продаде един преди време за смешни пари, ама кой да гледа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия