Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Списък на утвърдени и реномирани продавачи в еВау
Der Hetzer:
Е то и в немския еВау нали се подвизава някакъв талант с никнейм нещо подобно на Жан-Клод Ван Дам, който обяснявал, че пощенските тарифи били еди колко си, но освен това той използвал собствени кашони, амбалажна хартия и други видове опаковъчни средства, освен това горял килокалории от изразходваната енергия, изтърквали му се били подметките на патравите обуща, както и коленните стави, получавал мускулна треска и други спазми и контракции (там надолу, където гърбът губи своето почтенно име), хабял бензин, автомобилни гуми и амортизация на личната си бракма, а освен всичко това, губел и време, а както знаеме "времето е пари"...
misho_tabakoff:
Аз преди да играя за няколко неща от един и същи продавач, го питам дали предлага комбиниран транспорт. Някои пишат, че предлагат, други не пишат. Едни не пишат, но предлагат комбиниран транспорт. В крайна сметка това е тяхно решение, тяхна преценка. И аз съм се парел, затова вече си знам.
Отказът да ти комбинира транспорта не прави продавача некоректен. Още повече, че продавачът може да си сложи и такса ОПАКОВКА към цената на доставката.
XRISTO:
Затова изниква нужда някой от нашите куриери да си отвори клон в Германия.Като спечелиш търга, даваш адреса на куриера и ти се таксува като вътрешна пратка.После куриера ти го доставя на адрес и предполагам с тях по-лесно човек може да се споразумее за пакетна доставка.Това би скъсило и времето за доставка.Отделно можеш да играеш за неща, които се доставят само из Германия, а тези търгове често приключват на невероятно смешни цени. :good:Питах едно приятелче от "Еконт", което ми каза, че имали нещо подобно за някои държави, но за Германия още не са направили.Остава да чакаме. :dirol:
misho_tabakoff:
Хубаво е хобист като нас да има брат в Германия .... :spiteful:
zazo:
Винаги, когато пазарувам от някой за първи път, се опитвам да установя контакт, преди да заложа. Имам си стандартен набор от въпроси, които видоизменям според случая. Според това как и дали озобщо отговори продавача, перценявам дали да залагам. При англичаните например е много често срещана практика да намаляват цената на шипинга, за второ, трето и т.н. купено нещо, но не е да изчезва напълно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия