Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
EMPEROR:
И сега въпросът е 150 на каква цена ще дойдат...
pach:
Ами там е уловката - бройката определя май цената...освен производствените разходи по новата окраска , все пак трябва и да спечелят нещо в повече от този стандартния лок , дето вече го продават!
Точно за това ме съмнява , че за 100/150 евро на бр. , както си мисли Адри , ще се оправите.Бих се учудил ако не е поне 20-30 евро над "стандартната"му цена.
Поръчани от някакъв български клуб бройки , с окраска по тяхно желание , със сигурност минават в графата " Exclusive " .
:( :yes:
lubomir:
--- Цитат на: pach link=topic=649.msg19347#msg19347 date=1234355784 ---Ами там е уловката - бройката определя май цената...освен производствените разходи по новата окраска , все пак трябва и да спечелят нещо в повече от този стандартния лок , дето вече го продават!
Точно за това ме съмнява , че за 100/150 евро на бр. , както си мисли Адри , ще се оправите.Бих се учудил ако не е поне 20-30 евро над "стандартната"му цена.
Поръчани от някакъв български клуб бройки , с окраска по тяхно желание , със сигурност минават в графата " Exclusive " .
:( :yes:
--- Край на цитат ---
Поръчка за 10-15 хиляди Евра си е сериозна поръчка дори и за Германия
pach:
Бе то на цена си е сериозно наистина , но те ще гледат за колко бройки биха променяли производството и т.н.
А и продължавам да си мисля , че няма да се съберете толкова хора , че да купите 150 локомотива.
Иначе 150 лока Х 150 евро = 22 500 евро също е страхотна цена...за някой...
Но ако си поръчате 150 лока Х 260 евро = 39 000 евро май е още по-страхотна...
Дано момчета този път (аз вечният оптимист ;D) аз се окажа черноглед...
Стискам ви палци на всички в НО!!!
:yes: :yes: :yes:
EMPEROR:
Кое производство ще променят... имат всичко готово, само машината ще го пръска в различни цветове... ако си мислите, че ще преправят матрицата за нас, жестоко се лъжете. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия