Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR

<< < (10/60) > >>

lubomir:
Някой изобщо успял ли е до сега да се свърже с тез от тренулете.  :wild: Ако да как? Аз какво ли не пробвах - заявки, е-мейли обаче без резултат. Хич не ми се губят 2  дни да ходя до там и обратно. Ама явно и тая жертва ще трябва да направя в името на БГ жп моделизма

pach:
До колкото знам , собственика на този сайт , всъщност е и румънеца , дето пише и тук (ама няма кой да прочете  :lol:) щото човека си е сложил дори българското знаме , та му се превежда и на наш език...
Но щом не ти се занимава  :spiteful:, свържи се с брат Адри   :good: , той познава доста хора от там и ако има време (и не си изпуснал влака  :haha:) може  и да ти помогне...
да го догониш де ... влака ! ;D ;D ;D

toniemi:
Пак ми пратиха писмо с оферта - 699ron!.
            Stimaţi Clienţi,

Stocul locomotivei DA060 este în curs de lichidare. După numai 2 luni de la lansare, acest model se pregăteşte deja să dispară din rafturile magazinului nostru şi să devină o valoroasă piesă în colecţia pasionaţilor.

Vă reamintim că în cursul lunii ianuarie se desfăşoară lichidarea de stoc a Seriei 0 a locomotivei DA060.

Astfel, vă oferim locomotiva DA060, cod TLG 72095, la preţul bombă de 699ron!.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

STOC ÎN CURS DE EPUIZARE!    

Колко ли евро е това?  165 евра :swoon:
http://www.trenulete.ro/index.php?ml=4&id=15798

schatsi:

:shout:
МЪЪЪККААААА

--- Цитат ---     ATENŢIE: Acest model este în curs de epuizare. ВНИМАНИЕ: Този модел е изчерпан. Mai avem doar câteva bucăţi din toată seria. Имаме само няколко парчета от цялата серия.
Modelul nu se va refabrica. Моделът няма да refabrica.
Data Дата    30.01.2009 11:05 30.01.2009 11:05
--- Край на цитат ---
:wild: :wild: :wild:

trenulete:
Hello all,

With the little Bulgarian I can figure out, I understand you have trouble contacting us. You can talk to us here, as well as to our e-mail trenulete@trenulete.ro.

Thank you.

Mihai Craciun
Trenulete.RO, Romania

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия