Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
zazo:
покрива е сив
Vlado:
Абе, покрив, това не е модерно, ще го кара кабрио... Шегувам се! Благодаря! Сивото съвсем го бях забравил. :)
pach:
;D
Бе не е толкова просто , щот червеното е "кърмъзъ" и т.н. , та точно за това се обърни към тях за съвет.Предполагам ,че в депото може да си има точна документация , кой номер е боята , та сигур и веднага ще ти я кажат.
--- Цитат на: Vlado link=topic=649.msg18812#msg18812 date=1233752060 ---... Ако той не знае, на баща му, щото и неговия номер имам. На тея хора им писна от мен, сигурно. Звъня им през месец... ;)
--- Край на цитат ---
Тва ся кво , като хвалба ли да го разбираме? :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Адри като получи уточненията от немкинчето (щот може да е мома в пенсия... :on_the_quiet:) да уточни , кои номера искат - на прототипният локомотив , или за модела , че при модела има тъй нареченото "мащабиране на цвета" - тоест като го гледаш в 1/87 да е визуално индентичен с оригинала...ферщеен зи?
;D :yes:
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=649.msg18814#msg18814 date=1233752533 ---покрива е сив
--- Край на цитат ---
и не само покрива - вижте си снимките бре!
Струва ми се , че и черно има а и други цветове , вгледайте се в детайлите , и ако ги има и на модела (детайлите значи) , то и тези цветове ще трябват.
:yes:
Vlado:
Каква ти хвалба, все се притеснявам дали е удобно, дали тях не притеснявам, ей такива "Радини неволи"...
Ето го лока:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?pid=4918&fullsize=1
Аз виждам само червено, бяло и може би две разцветки на сивото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия