Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Tillig 2008 august : Disel DA060 CFR
pach:
Нема да се притесняваш , нали е за делото българско , пък и на тях , надявам се им е кеф да ги питаме ,от време на време!!! :yes: :)
Така и не рекохте една среща със Димитър Деянов да спретнехме някоя вечер или събота... (нищо ,че още клуб няма)... :(
Vlado:
--- Цитат на: pach link=topic=649.msg18820#msg18820 date=1233753231 ---Така и не рекохте една среща със Димитър Деянов да спретнехме някоя вечер или събота... (нищо ,че още клуб няма)... :(
--- Край на цитат ---
Ами на следващата среща мога да ги поканя и двамата, ако Жоро няма нищо против, разбира се. Пък ако дойдат, дойдат! :give_rose:
lubomir:
--- Цитат на: Vlado link=topic=649.msg18818#msg18818 date=1233753071 ---Каква ти хвалба, все се притеснявам дали е удобно, дали тях не притеснявам, ей такива "Радини неволи"...
Ето го лока:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?pid=4918&fullsize=1
Аз виждам само червено, бяло и може би две разцветки на сивото.
--- Край на цитат ---
Без да ви разочаровам, но тая снимка виждам два шестака с два различни нюанса на червеното. Верно че единия е по-старо боядисан, но в такъв случай трябваше да е поизбелял, а той е по-тъмен. Но както казах питайте и тогава ще ви обясня някои работи, относно боядисването на машини и съоръженияв БГ. Явно сте на "ВИЕ" с този въпрос. :lol:
pach:
--- Цитат на: lubomir link=topic=649.msg18827#msg18827 date=1233755276 ---...
Но както казах питайте и тогава ще ви обясня някои работи, относно боядисването на машини и съоръженияв БГ. Явно сте на "ВИЕ" с този въпрос. :lol:
--- Край на цитат ---
Тва кога???
Ами питаме - светни ни!!!
:yes:
CaLLlo:
Едно време май линията беше по-жълтеникава, но знам ли, а може и да бъркам!?!
Имайте предвид, че съществува и възможността, да го докарат съвсем по стандарта, а накрая да не ви харесва. Най-страшното за мен, при сивите бои специално, е да имат синкав отенък, по-неприятно от това - НЯМА!!! Синкавостта прави нещата да изглеждат изкуствени, естествено е когато има леко бежов отенък, но само леко!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия