Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Хартия за отпечатване на "декали"?

<< < (3/9) > >>

XRISTO:
Ами супер, аз най - вече и за това, че не ми трябват толкова много.Смятам, че 3, максимум 4 листа са ми напълно достатъчни.То и 1 би ми стигнал, но като се познавам какъв съм калитко, кой - знае колко листа ще сбъркам, докато получа необходимото.Верно, мисля да пробвам на обикновена хартия, но пък на декалната може да излиза малко по - различно, знам ли?.  :spiteful:
Та апелирам ако има други хора нуждаещи се от хартия за декали (ваденки) - нека пишат, че да се съберем повечко хора.Така и индивидуално на всеки би му било по - евтино, а и едва ли на някого му трябват повече от 3-4, максимум 5 листа.  :hi:

eurostar:
Ами ако вземем пакета от 10 листа, той струва 11.10 долара, което е по-малко от 15 евро.
5 за теб и 5 за мен. Ти ли ще ги поръчаш или аз?

Разни пътни и пощенски такси ще са по-скъпи от самите листове -това е почти сигурно.

Размерът е 8.5"/11", което е леко по-късо и леко по-широко от А4, така наречения Letter формат.

XRISTO:
Ами както кажеш - няма проблем, всякак може да се разберем.Ако си от София ще е по - удобно ти да ги поръчаш, че и без това съм си викнал аерограф - ще ги комбинираме в една пратка.Ако аз ги поръчам, ще трябва да ти ги пращам с куриер, което ще те набутва излишно.И остава да уточним какви искаш. Защото, доколкото разбирам има  прозрачни и бели, за лазерен или за мастилено - струен принтер.  :hi:

eurostar:
Христо, по-добре бели, защото, ако искаме нещо в бяло, няма как да стане на прозрачна хартия. За мастилено струен, за да си ги правя вкъщи. Иначе трябва да се ходи и да се търси качествен лазерен принтер някъде. Добре, поръчвам пакета с десетте листа. Не виждам някой друг да иска, така че само за нас двамата.

XRISTO:
Ами то не става ли с какъвто и да е лазерен?!За черно - бели говорим (то пък и за какво са ми цветни декали?!).Защото аз пък нямам мастилено - струен като хората - и двата са ми със запушени глави и съм ги захвърлил в мазата.Това са големи боклуци - не ги ли ползваш постоянно се скапват  напълно.Ама ако ти е проблем - поръчвай от тези, пък ще пробвам да ги кача на лазерен, дано не се скапят.Иначе и лакове трябва да търся...работата става дебела.  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия