Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Хартия за отпечатване на "декали"?
vania85:
OK Владо :)
XRISTO:
Вдигам "мъртвеца", защото си търся хартия за декали и попаднах на това:
http://www.decalpaper.com/category-s/2.htm
Добих представа, че приемат пейпал, та искам да си "спретнем" комбина няколко човека, за да си поръчаме хартия.Не е е скъпо и сам да си взема, но пък за какво ми са 20 листа?!Планират ли се правилно - на 1 лист А4 може да се отпечатат номера и администрации на сума ти вагони и локомотиви, поне според мен. :hi:
eurostar:
На Горнобански път искат 56 лева за един пакет от 20 листа. Там, където си гледал колко струва? На мен ми трябват два-три листа.
XRISTO:
Ами за лазерен принтер, бяла, а не прозрачна 25 листа - за 22 долара, доставката не ми е ясна - нека някой английскоговорящ да помогне.Сайтът е американски, доколкото разбирам, а линкът е в горният ми пост.Аз търся бели и ще ги правя негатив, защото не знам принтер, който да печата с бяло мастило.Ако има, кой - знае какви кинти ще ми смъкнат. :blink:Трябват ми за парни локомотиви, а те са предимно черни и няма да се вижда затъмненото от мен. :spiteful:Ще ги мъча декалите на служебният лазерен, а и за мастилено - струйният пише, че трябва да се пръска с безцветен лак, за да се запечата мастилото.Иначе се трие още при лепенето, а ако го увардиш тогава - то при всеки допир се трие.Ако имаш интерес - да видим някой с добър английски да преведе точно за доставката.Виждам, че има България, но не ми е ясно как става далаверата отсега.Ще се справим с поръчката - не се и съмнявам, но да не се "праснем" със скъпа доставка. :unsure:
Някъде ми се стори, че ми се мярна Пейпал - утре ще поразгледам по - подробно. :hi:
eurostar:
Аз дълги години пазарувах от САЩ и там винаги са ми давали най-добрите цени и сравнително добра тарифа за доставка, но тук на митницата ВЕЧЕ всичко над 15 евро се налага с 20% ддс (ако идва от фирма) и митническа такса от 6 лева - чист рекет. Само за сведение, ако пратката е от частно лице, ддс се налага на пратка над 45 евро, но рекетът си е все 6 лева. Аз лично спрях да пазарувам от страни извън ЕС.
Но каквото трябва да се преведе, ще го направя с удоволствие за общата кауза. Да, приемат Credit card и Paypal.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия