Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Материали и инструменти за макетиране - за какво и от къде?
gregary:
--- Цитат на: pach link=topic=670.msg116283#msg116283 date=1565033936 ---...във всички магазини Лидл,
... лентовия трион (мини банциг).
(Image removed from quote.)
Лента - 1400х12 ММ.
Височина на ждрелото - 200мм.
Масата е с регулируем ъгъл до 45°.
--- Край на цитат ---
Тая машинка я ползвам доста често и интензивно вече доста време. Върши ми идеална работа.
Но, днес ми се скъса лентата...
Все пак това е консуматив и трябва да се предлага допълнително, а не я намирам в Лидл и на други места.
Та, ако може малко помощ, че нещо съм се разработил напоследък по хобито, а и да не ми намерят друга работа вкъщи... :bb: :haha:
П.П. Лента - дължина 1400 мм и ширина 7 мм
gregary:
--- Цитат на: gregary link=topic=670.msg118083#msg118083 date=1584627141 ---...Та, ако може малко помощ...
--- Край на цитат ---
Намерих си!
Извинявам се, за спама...
pach:
Хубаво е да споделиш от къде все пак си намери?
За сведение на останалите - нали за това е форум!
:good: :drinks:
Аз си купувам от "Ташев галвинг" с магазини в София и Ямбол,
както и целият им асортимент се продава и онлайн през сайта им.
За дърво, лента за хоби банциг, последно си купих от Практикер на Цариградско шосе.
Те също имат онлайн продажби за асортимента им, като разликата в цените
е от порядъка на 5-10 лева по-ниски цени за всеки сто, в полза на онлайн покупките!
dred77:
--- Цитат на: gregary link=topic=670.msg118084#msg118084 date=1584629061 ---Намерих си!
Извинявам се, за спама...
--- Край на цитат ---
Във дърводелските цехове ги лепят някак си с боракс и латун. Може да ти залепят някъде старата.
пп.
Ако искаш утре ще питам баджанака, как си лепи неговите.
gregary:
--- Цитат на: pach link=topic=670.msg118087#msg118087 date=1584641005 ---Хубаво е да споделиш от къде все пак си намери?
За сведение на останалите - нали за това е форум!
Аз си купувам от "Ташев галвинг" с магазини в София и Ямбол,
--- Край на цитат ---
Оказа се, че лента има на много места, а аз просто в яда си, че ми се скъса малко преди финала на започнатото от мен пуснах горния пост. После в търсачката от горе излезна https://www.onlinemashini.bg/ и си поръчах...
"Ташев-Галвинг" си е прекрасен МОЛ :) за всеки който обича всякакви джаджи, според мен на добра цена и качество. Често го посещавам и препоръчвам :good:
--- Цитат на: dred77 link=topic=670.msg118088#msg118088 date=1584641433 --- Във дърводелските цехове ги лепят някак си с боракс и латун. Може да ти залепят някъде старата.
--- Край на цитат ---
Това беше първото което се сетих, но не останаха майстори които познавам и да имат машина за лепене... Цеха който прави мебели близо до мен го затвориха предвид обстановката в държавата.
Та, със здраве! :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия