Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
Nenchev:
--- Цитат на: pach link=topic=700.msg119912#msg119912 date=1603612530 ---Защо е толкова празен и спокоен този град? :scratch_ones_head:
;D
--- Край на цитат ---
карантина, може би?
eurostar:
Празен е заради карантината, но също и аз избрах уикенд за снимане, за да има възможно по-малко хора по улиците. Просто не ги харесвам. До скоро, надявам се!
:drinks:
eurostar:
Колеги,
Искам да попитам дали по някаква причина някой е запазил една от схемите на новия ми макет, които бях публикувал?
През изминалите месеци се случиха две неприятни неща - изгоря ми твърдият диск на лаптопа и загубих абсолютно всичко, което съм работил през 2020. От друга страна PIX.BG, където качвах моите снимки, спря да работи и сега не мога да ги възстановя и от там. Типично по български собствениците на сървъра не ми отговарят на питанията дали някога ще преработи отново.
Ако някой има някоя от последните ми схеми, моля да ми я прати на eurostar160@hotmail.com
Весели великденски празници!
eurostar:
Bonjour mes amis!
След като плановете ми бяха изтрити в Pix.bg, се наложи да започна отново. Сега съм отново на заточение в Монреал за 4 месеца и мога да мисля и да конкретизирам плана за новия макет. Той включва пак френска, немска и швейцарска част. Ето първата скица за критика относно геометрията на релсовия път. Малко по малко ще добавям детайли и ще ви показвам.
https://www.flickr.com/photos/188333220@N03/53268622096/in/dateposted-public/
Vlado:
Жорж, много амбициозно! На мен ми харесва, но те чака много работа. Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия