Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Жорж в N

<< < (43/48) > >>

Nenchev:

--- Цитат на: pach link=topic=700.msg119912#msg119912 date=1603612530 ---Защо е толкова празен и спокоен този град? :scratch_ones_head:
 ;D

--- Край на цитат ---

карантина, може би?

eurostar:
Празен е заради карантината, но също и аз избрах уикенд за снимане, за да има възможно по-малко хора по улиците. Просто не ги харесвам. До скоро, надявам се!
 :drinks:

eurostar:
Колеги,
Искам да попитам дали по някаква причина някой е запазил една от схемите на новия ми макет, които бях публикувал?

През изминалите месеци се случиха две неприятни неща - изгоря ми твърдият диск на лаптопа и загубих абсолютно всичко, което съм работил през 2020. От друга страна PIX.BG, където качвах моите снимки, спря да работи и сега не мога да ги възстановя и от там. Типично по български собствениците на сървъра не ми отговарят на питанията дали някога ще преработи отново.

Ако някой има някоя от последните ми схеми, моля да ми я прати на eurostar160@hotmail.com

Весели великденски празници!

eurostar:
Bonjour mes amis!

След като плановете ми бяха изтрити в Pix.bg, се наложи да започна отново. Сега съм отново на заточение в Монреал за 4 месеца и мога да мисля и да конкретизирам плана за новия макет. Той включва пак френска, немска и швейцарска част. Ето първата скица за критика относно геометрията на релсовия път. Малко по малко ще добавям детайли и ще ви показвам.

https://www.flickr.com/photos/188333220@N03/53268622096/in/dateposted-public/

Vlado:
Жорж, много амбициозно! На мен ми харесва, но те чака много работа. Успех!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия