Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
pach:
Кажи поне за кога да те очакваме?
Че с тая "корона" всичко стана относително, ама все пак...
видяхме как доста се прибраха в "скапаната" България!!!
За теб знаем, че винаги се връщаш, след като приключиш
със задължителната "програма" , та не си от тях де - "родолюбците'
ни зад граница!!!
:hi:
То и трапезният моделизъм стана доста сложен обаче!
:lol:
eurostar:
Понеже темата си е моя, ще си позволя това отклонение. Пламен, българският ми паспорт изтече, а за канадския ще трябва да чакам министерството да проработи. И никой не знае кога точно ще стане това. Мъчно ми е за Европа, но в момента съм безсилен да предприема каквото и да е. Хубавото е, че дават помощи заради карантината. Иначе от пет месеца нямам нито една поръчка по простата причина, че клиентите ми също нямат дейност.
Това, което ми липсва най-много, освен близките и приятелите, са гледките - архитектурни и човешки. Като изключим няколко небостъргача, архитектурата на североамериканските градове е безлична, да не кажа грозна, както и хората. Днес се разходих доста дълго по главната улица и не срещнах нито едно секси създание. Всъщност аз гледам само белите, а те са малцинство отдавна. Имам чувството, че и аз ще стана асексуален, ако постоя още малко тук. Добре, че имам интернет! :haha:
Та на твоя въпрос - стоя си главно в студиото. Занимавам се с мои проекти и очаквам отварянето на министерството. Знам, че и в България в момента животът не кипи, както сме свикнали. Надявам се всичко да отшуми възможно най-скоро!
:drinks:
eurostar:
Хора, понеже видях, че разделът Продава/Купува е закрит, реших да ви кажа тук какво бих купил, ако имате за продан:
Стрелки 16 см Ресо, код 80;
Флекс-релси с бетонни траверси Ресо, код 80;
Машинки за стрелките като тези от Конрад белите.
Пишете ми тук на лична или на фейсбук-месинджъра: https://www.facebook.com/jorj.lubenov.5
gregary:
Не е по темата, но все пак...
https://youtu.be/ob-bwY8q4vw
;D Прекрасен клип, Жорж :good: :drinks: &bgflag
pach:
Браво Грег! :clapping:
Жорж, наистина клипа е чудесен!!! :hi:
Защо е толкова празен и спокоен този град? :scratch_ones_head:
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия