Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
CaLLlo:
Ми донеси да видим и релси донеси, че "оная дъска" още не съм я оправил, пък и тя с тенекиенки релси.
eurostar:
Toва е специално за Влади във връзка с едно запитване. Корабите на Artitec пристигнаха небоядисани - бежова пластмаса, според мен доста добре и детайлно направени. Но сега трябва пак да се "мъча" да ги оцветявам.
54104
54103
54102
58102
Каменните стени на Faller са още по-зле от тези на Vollmer, но поне са в мащаб. Порталите за тунели на Busch са като направени от дестски кръжок по трудово. Абе въобще този колет беше пълен с изненади не много приятни.
Локомотиви, гари, релси, сгради и вагони можеш да си купуваш по каталог, но каменни стени, трева, баластра, храсти, дървета, улични лампи или други дреболии по декора трябва да ги видиш и пипнеш иначе е много трудно. Снимките в интернет са обработени на Photoshop и не отговарят на истината в повечето случаи. Намерих адресите на два магазина в Солун и сигурно ще отида следващия месец да видя какво имат и на какви цени. Много обичам гърците, но като компания за разпивка и забавления. Относно магазините за влакове съм доста скептично настроен предварително... on va voir!
pach:
Въпреки изненадите , ще стане страхотно с тях!!!
:good: :good: :good: :good:
eurostar:
Сглобих първите сгради на Faller за старата част на града ми. Много съм доволен и реших да ви ги покажа.
XRISTO:
О-о-о-о, ЖОРЖо Армани! Тузарско градче!Превъзходна сглобка, изпитвам благородна завист.И на това отгоре в дребен мащаб!Виртуозно. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия