Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Жорж в N

<< < (10/48) > >>

Maktub:
Страхотни са сградите :) Поздравления

eurostar:
След дълъг размисъл (да не кажа депресия) върху проблема с прахта, реших да преустановя изграждането на закрита подземна гара и да направя нова открита само с шест коловоза и едно депо от 4 коловоза извън гарата. Моделът на сграда, който ще ползвам, е гарата в Авиньон.

Въпреки почти ежедневното почистване на релсите с клечки за уши, напоени със спирт, вече 3 локомотива и един трамвай са почти извън строя и въртят на пресекулки. Това така ме дразни, все едно че аз съм болен.

За новите сгради ще ми трябва фотоец. Много моля, ако някой познава такъв, който е не само добър, но и с толерантно отношение към хобито, да ми даде телефон или адрес за контакт.

Adrian:

ilfil   е твоят човек :)

mgirginov:
Жорж, помоли Дорян да те свърже с Краси Танкиста. За него се носят легенди, а и съм виждал негови неща :wacko:

eurostar:
До Великден стигнах до гола конструкция с монтирано осветление. Пуснах строителите за празниците и от вторник продължаваме със стените. Ето и снимка от "строежа":

Архитектурата на тази гара е дело на главния архитект на SNCF Жан-Мари Дютийо. Конструирана е в стила на пост-модернизма, така наречения "структурен експресионизъм", който е така популярен в целия ЕС и на мен ми е любим.

Весели празници на всички колеги!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия