Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
eurostar:
Хора, трябва ми много ситна мрежа за огради, по-ситна от тази за комари, която се продава в Бриколаж. Знае ли някой от къде мога да си купя?
CaLLlo:
--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg38943#msg38943 date=1270371425 ---Хора, трябва ми много ситна мрежа за огради, по-ситна от тази за комари, която се продава в Бриколаж. Знае ли някой от къде мога да си купя?
--- Край на цитат ---
Не знам какво количество ти трябва, но ако е малко - огледай разните цедки в домашните потреби!
;D :good:
eurostar:
Oбщо трасето ми е около 20 метра и трябва да е оградено от двете страни (височина 12 mm). По-добре ще е, ако намеря къде е заводът за цедки и да го посетя на място. Въпреки, че на снимката се вижда, че мрежата не е толкова ситна като на градинска ограда, поне не навсякъде...
http://e.bournez.free.fr/Photos/TGV251.jpg
widowmaker:
Конрад продаваха точно метална мрежа (супер тънка), имитация на оградна такава в 1:87 преди 2-3 години,
прегледай раздела моделбан на сайта им, може да я продават още.
NoHaB:
Жорж здравей. В Конрад ако намериш нещо подходящо то ще е с дължина 150 см и ще струва около 10 ЕВРО а на теб ти трябват 40 метра.
Доста скъпо ограждение ще стане така, че алтернативата със завода за цедки си струва. :ok:
Успех в строителството на макета. :) :) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия