Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Жорж в N

<< < (13/48) > >>

TheJackal:
Здравей Жорж!
Не знам да ли правилно те разбрах за сферите, защо неопиташ със синджирчетата за мивките - тапата на канала. Предполагам, че големината ще си пасне точно по мярка, най - много да се наложи да ги пребоядисаш. Поздрави и успех с макета! Гарата е уникална. :hi:

TANO:
Сачми от химикалка? Обаче от къде ще ги намериш. Сачми от ловни патрони? Ама дали има толкова ситни. В някои термометри и спиртомери съм виждал някакви дребни топчета вътре. Там пък има и живак. По добре си наеми фирма за охрана на тротоара, вместо тия топки - по лесно ще е :drinks:

CaLLlo:

--- Цитат на: eurostar link=topic=700.msg39067#msg39067 date=1270573885 ---... ограничители за автомобили? Това трябва да са идеални сфери с диаметър не повече от 2 mm ... действителност са около 35 сm). Не мога да ги направя саморъчно по никакъв начин.

--- Край на цитат ---

Съчми от лагер - евтини, идеални сфери, безумно твърди, но ... ръждясват ...

Maktub:
Хехе... "Само" 10 коловоза добре звучи :) Обаче гарата ми харесва!
За мрежата нищо не можах да се сетя, Жорж, но за топчетата – това е твоето решение:

http://www.azola.bg/product.php?p=8777&SESID=jhu8095lq50cv10lq3etraeqs5

От медицинска стомана са, нито потъмняват, нито ръждясват, точно 2 мм, само 5 лв. и са... много. Поръчваш ги през сайта, потвърждават заявката на мейл и плащаш на куриера. Миналата година купувах от тях подобни, но по-големи и не съм имал проблеми.

eurostar:
Благодаря много! Ще пиша какво е станало.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия