Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Жорж в N
jopeto:
Решението в съчми. и не от синджирче за мивка, защото не е сфера и е кухо. След Халите, посока Женския пазар има магаизн за велосипеди. Продават сачми по една, всякъкви размери. Другия вариант отиваш в магазинчето за лагери срещу мозея Земята и Хората. Хората там са отзивчиви и могат да ти кажат за всек лагер с какъв диаметър и брой съчми е вътре. Купуваш си нужните лагери (Естествено китайски защото са най-евтини) Чупиш ги на едно менгеме и имаш съчми колкото поискаш . Аз със съчми правих топки на колани за ограда така . :hi:
eurostar:
Синджирчето, предложено от Phill е точно това, което ми трябваше. Сферите са идеални с диаметър точно 2 мм.
Относно обаче австрийския хипермаркет BauMax-x, разочарованията ми са огромни. Не само, че пътувах до там час и половина (в една посока), но разпределението и стоките са абсолютно същите като в Praktiker. И цените са същите... Та мрежите са същите като в Mr.Bricolage и Praktiker. Voila!
Maktub:
Жорж, малко напосоки, но ми хрумна следното: дали такава мрежа не може да се пригоди от мрежест плат за тонколони? Смътно ми се върти някакъв спомен, че съм виждал тънък, мрежест, синтетичен плат специално за тонколони... ако е достатъчно ситен, просто трябва да се боядиса. Може би си струва да минеш през някой от магазините за аудиотехника...
mgirginov:
--- Цитат на: Maktub link=topic=700.msg39243#msg39243 date=1270872756 ---Жорж, малко напосоки, но ми хрумна следното: дали такава мрежа не може да се пригоди от мрежест плат за тонколони? Смътно ми се върти някакъв спомен, че съм виждал тънък, мрежест, синтетичен плат специално за тонколони... ако е достатъчно ситен, просто трябва да се боядиса. Може би си струва да минеш през някой от магазините за аудиотехника...
--- Край на цитат ---
Точно така Жорж. Ромбовете или квадратите на оградната мрежа са със страна 4-5 см. В нашия мащаб това прави 0.31 мм. Значи, че това, което търсиш в действителност не е мрежа, а трябва да е някакъв филтър/сито/, или рехав плат/марля, тензух/. Ако е плат, след боядисване ще се втвърди.
eurostar:
И аз си помислих за някакво перде от изкуствена материя. То ще трябва и за предпазните мрежи, които се слагат отстрани на надлезите точно върху контактната мрежа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия