Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
ЧС4 и други Украинско производство
TheJackal:
Здравейте!
Ето на какво попаднах случайно - всичко е украинско производство за ТТ, ръчна изработка.
1. Руския електровоз ЧС4 е на цена 270 Евро. Моделът е чешки на "Шкода", има 10 разновидности. До момента са произведени по-поръчка за хобисти 50 бр. Корпусът е от смола, ходовата част на локомотива е австрийско прозиводство, а пантографите са на "Сомерфелд". Производителите от Украйна разчитат на пазара в Москва и Петербург. ЧС4 се произвежда в НО 1:87 от чешка фирма. (Мисля, че имаше някъде из форума писано.) От украинската фирма производител са решили твърдо да се произвежда само за ТТ 1:120!!! ;D
2. Открития двуосен вагон се произвежда в няколко разновидности.
3. Трактор "Кировец" - жълт.
P.S. От снимките които виждам единствено вагона има търговски вид, но локомотива и трактора ми седят малко неестественни. ???
Gervasii:
дай сайт за линк
Adrian:
а на мен ми дай линк за сайт!
TheJackal:
Линк - сайт все още няма изработен. Собственика на тази украинска фирма е Юрий Гончаренко,а фирмата се казва: "ГОНЧАР". Намира се в покрайнините на Киев - Украйна. Всичко се изработва по поръчка от колекционери на ръка.
Adrian:
на ишлеме!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия