Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

ЧС4 и други Украинско производство

<< < (2/4) > >>

TheJackal:
Да Адри, нещо такова. Аз сезапознах съвсем случайно в DC++ в един хъб с един украинец и от дума на дума се оказа, че той е основния представител на руските фирми за ТТ 1:120 "ПЕРЕСВЕТ" и "ТТ-Моделс", както и за всички останали за Украйна. От Киев е. Направих си съответно поръчки по нещо за да не съм капо. ;D Той идва сега на 17.08.2008г. на почивка в Свети Влас и ще ми ги донесе. Ще разговарям с него за много неща, които вълнуват нашето хоби и ще докладвам. Ето линка за "ТТ-Моделс" ------>   http://www.tt-models.spb.ru/ , а "ПЕРЕСВЕТ" нямат сайт, но качвам каталога и цените им на този адрес: http://tranz.it/load.php?id=Z9dBDc16SJYDPQHz142287 . ;)

Adrian:

супер са им нещата!

Ще могат ли в НО да направят някои БДЖ чудеса ?

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=716.msg8843#msg8843 date=1218798537 ---
супер са им нещата!

--- Край на цитат ---
Дай чертежи на тези БДЖ чудеса.Не забравяй,всяко чудо за 3 дни! ;D

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: toniemi link=topic=716.msg8847#msg8847 date=1218810132 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=716.msg8843#msg8843 date=1218798537 ---
супер са им нещата!

--- Край на цитат ---
Дай чертежи на тези БДЖ чудеса.Не забравяй,всяко чудо за 3 дни! ;D

--- Край на цитат ---
Да ти пратя чертежи на 33-та серия ? И на 60-та ?  ;)

jopeto:
"Гончар" Съм го срещал из сайтовете ! Трябва да се поровя малко, има една  чешка фирма в ТТ дето "кърти мивката"! Имам един-единствен вагон на Пересвет и за цената му не съм очарован от качеството.  А чехите предлагат и пласерки и мутриси и кьофчета едни огроми дизели дето не им знам номенклатурния номер ама съм виждал много от тях в Сърбия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия