Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Доволни ли сте от постигнатото в живота?

<< < (4/15) > >>

Adrian:

1001 постинга ! - и това ако ней развитие :)

Аз се оценявам с 5 от 6

EMPEROR:
Ех... айде тая тема поне да остане сериозна...

XRISTO:

--- Цитат ---Никой не говори за мутрите Адри... а явно за конкретни моменти и изпуснати възможности.

Христо... тая къща няма да я отнесеш със себе си, а евентуално ще отиде при децата ти... или ти не искаш да им осигуриш такова нещо?
То по твойта логика човек не трябва да се изучава ами от раждането само да лежи, да яде и да с**е с извинение...
Аз пък искам да се развивам в областта в която работя, а и не само там... и в много други. Искам да знам за какво живея, а не да мисля "така или иначе резултатът е един и същ"...
--- Край на цитат ---

Мойта логика...си е за мене,а твойта - за тебе.Тук всеки си казва за него си,нали така?А колкото до децата-аз целя не да натрупам за детето си,а да му дам образование , чрез което да стане "голям" и да си купува каквито си къщи иска.В крайна сметка болшинството от хората в така наречените "бели държави" не притежават нищо,освен ипотеки и заеми , ама не им пука особено много.Тук,в нашата държавица сме малко деформирани,от социализма,мисля.  :(

А колкото до това с яденето и другата работа -не си давам много -много  сметка за тях,камо ли да ги поставям на пиадестал. Пълноценният живот за мене поне,не е  свързан с ядене ,пиене(аз почти не пия алкохол) и чалга.  ;D

А самообразованието не го считам за кой-знае какъв успех в живота.(За университетско нямам нито пари-нито време,а и ми е малко късничко вече)

EMPEROR:
Христо, аз в никакъв случай не се опитвам да те поучавам или да налагам мнение, опитах се да изкажа моята гледна точка, нищо повече :) Така че не го приемай толкова лично, дискусийка да става...

За останалите, интересно ми е всеки за себе си как мисли, а не да доразвивате моя първи пост :)

Der Hetzer:
Аз не съм доволен - може и още  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия