Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Кой ще има депо на макета? Ето класиката в ...

<< < (4/17) > >>

Vlado:

--- Цитат на: jopeto link=topic=739.msg9386#msg9386 date=1220298781 ---На живо съм го разглеждал в един приятел с Най-големия макет, според мен, в България. Обръщателят още не е инсталиран, защото не беше предвидено място за него на масата. Сега се прави специално допълнение. 

--- Край на цитат ---
Покажи на този приятел нашия сайт, че да се включи и той в нашето сплотено хоби общество. Не го крий! Хем той ще види, че има и други като него, хем и ние ще се насладим на макета му, че и опит от него може да заемем. ;)

jopeto:
Знае за форума, даже съм го канил сто пъти, но не ще да се включи помоли ме да си е анонимен. Владо даже ти го познаваш, той тебе също. За голямо мое съжаление, като ми свиха фотото в него остана забележителна фотосесия, която дава точна  представа за размера и развитието на релсите  "цяла стая"  Имам малко стари симки от макета му мога да ги пратя ако има място на сайта. 

EMPEROR:
Сега някой ще ми се обиди... ама не мога да го разбера това с "анонимността", честно ви казвам... Да не би всичките да работите за тайните служби или ви издирват? Никой не те задължава с регистрирането да си оставят ЕГН и номер на осигуровката или де да знам какво още. Ако пък ги е страх, че ще ги проследят по IP адрес или нещо такова, то значи работата ви наистина не е много чиста. Да ме прощавате, ама нали за това са хобитата, да сплотява с хора с подобни интереси, а не се правим на тайни агенти. Знам ли, може тук да има някой такъв сред нас и да дебне колекционери, за да ги бутне зад решетките...

jopeto:
Ми и аз не го разбирам, ама всеки е свободен да мисли индивидуало.

EMPEROR:
Аз не успорвам желанията им... техни са си... само се възмущавам на глас :)
Но хайде стига отклонения от темата :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия