Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Кой ще има депо на макета? Ето класиката в ...

<< < (2/17) > >>

Adrian:

мноооо'о гъзария има в двойния обръщател:)

XRISTO:
Като ще е гарга - да е рошава!И аз си мисля за някакъв обръщател,но напоследък ми се ражда идея да направя някакъв линеен,не знам дали е възможно, но ще е по - лесно да се изработи изцяло от мен , а и като че ли един комплекс от депа с правилна форма ще ми излезе по-евтин.Пък и даже ако щете ще е по-лесен и сам дори да го изработя.Някъде даже съм виждал нещо подобно , ми се струва.А колкото до релсовото развитие,не знам как е с вас , колеги , но на мене ми е много трудно да проектирам с програмата . Не че не и разбирам,а събирам , събирам,събирам релси и ...накрая излиза някаква безсмислица без идея и място за гари и тунели.Пък и е трудно на компютър да си правя наклоните-не си ги представям изобщо.Смятам един ден , като се поосвободя,да събера един плот с размера на бъдещия макет и да посглабям експериментално-така,според мен,може човек да има по-цялостен поглед върху нещата.  :)

mill:
Такааа,акъл даде ,скица също,сега ако ми предоставиш и един обръщател ще видиш какво депо ще измайсторя ;D ;D.
Хубави снимки си качил ,екстра изглеждат ,ама като го видя само обръщателя -250 евра и ... ::).
А скица на коловозите в моя макет  съм качил  :P .Другите се ослушват ;) :D

pach:

--- Цитат на: muncho link=topic=739.msg9192#msg9192 date=1219868456 ---Такааа,акъл даде ,скица също,сега ако ми предоставиш и един обръщател ще видиш какво депо ще измайсторя ;D ;D.
Хубави снимки си качил ,екстра изглеждат ,ама като го видя само обръщателя -250 евра и ... ::).
А скица на коловозите в моя макет  съм качил  :P .Другите се ослушват ;) :D

--- Край на цитат ---
Вярно се ослушват , та ме разколебават дали да качвам тук чертежи на обръщателя дето сам си правя  :P :P :P.
Като стане готов тук май снимки ще кача а на теб по личната и чертежите ще пратя ... ;)

ето една старичка идея , сканирам съм я от старите списания...

;D ;D ;D

Der Hetzer:
В наши дни може и да се окаже сложно намирането на този компонент/"джойстик" дето е разграфен с цифри от 0 до 9  ;D а и дали при всяка маневра ще трябва да се подава командата "Ало"?  ;D
А сега по въпроса относно темата - депо сигурно всеки ще има, дори и да е само едно хале, друг е въпроса за обръщатела, относно него все още се колебая, но съвсем наскоро ми изпадна оферта за 1 брой на Флайшман на доста келепирна цена та вече започвам да се замислям  ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия