Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Пътуване с парен локомотив до Банкя и назад.
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
25 Май 2012, 05:48:48 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Филмчета за железниците из Европа.  (Прочетена 869 пъти)
jopeto
Сделки: (12)
Hero Member
Публикации: 621

Профил
« -: 01 Септември 2008, 22:24:23 »

Господа натъкнах се на филмче с интересни кадри от местности и влакове от цяла Европа. В него може да се видят интересни неща. Бих желал да го споделя с вас.  Ето линка :  http://kolibka.com/2.html  Сайта е така устроен, че трябва да кликнете на него за директно сваляне. Намира се на 23 страница 4 -то заглавие! 
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #1 -: 02 Септември 2008, 08:33:14 »

това си е направо "култов" сайт за научно популярни и документални филми.50 % от филмите там съм ги дръпнал , а за другите очаквам да ги преведат и пак , и пак ... голяма усмивка
Имам на видео касета  от 10-та до 13-те (последна серия) на "Железопътни приключения из Европа" - даван преди 5 г. по Нова ТV .Това са серийте за Швейцарските железници , включително и "Брекина" но все не ми остава време да включа видеото към компютъра (имам необходимият хардуер)и да го прехвърля на диск...
Някой ден и това ще стане , особено ако проявявате интерес... 

Дай повече инфо за местоположението на филмчето (че ако преровя сайта - ще дърпам цял ден новото , а съм на работа все пак  намигване)
Къде е в малката или голямата кула , коя графа е - може би технологий , и въобще каква е тази 23 стр. ;(къв браузер ползваш ) - при мен няма такива препратки?
тая 23 стр. да не би да е от форума там???
Не е лошо поне името на филма да напишеш...
« Последна редакция: 02 Септември 2008, 08:49:54 от pach » Активен
jopeto
Сделки: (12)
Hero Member
Публикации: 621

Профил
« Отговор #2 -: 02 Септември 2008, 10:40:06 »

Каегория "човек" ! Страницата съм я посочил. Филмчето не е това от НОВА ТВ! Намерих и едно филмче за влакове в  раздел "технологии" казва се "Mark Williams on the rails" То е на Discavery. Интересно е ама наблягат на английските влакове. (Мене не ме кефят изобщо! намигване)
« Последна редакция: 02 Септември 2008, 10:51:12 от jopeto » Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: