Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Станислав Загорчев в НО

<< < (2/13) > >>

toniemi:

--- Цитат на: staff123 link=topic=753.msg9442#msg9442 date=1220363561 ---Проектът се замразява временно поради възможността за поместването му в друго помещение. Преговорите започват след няколко часа и се очаква да завършат до вечерта (надявам се).  :)

--- Край на цитат ---
Нищо като при Бербатов ли се заформя ;D

Adrian:

;D ;D ;D

Maktub:

--- Цитат на: staff123 link=topic=753.msg9442#msg9442 date=1220363561 ---Проектът се замразява временно поради възможността за поместването му в друго помещение. Преговорите започват след няколко часа и се очаква да завършат до вечерта (надявам се).  :)

--- Край на цитат ---

Айде де, прати депеша от фронтовата линия, че седим и не знаем да пеем ли "Венсеремос" или да се ослушваме за нископрелитащи подмакетни конструкции  :P

staff123:

--- Цитат на: toniemi link=topic=753.msg9443#msg9443 date=1220367679 ---

--- Край на цитат ---
Нищо като при Бербатов ли се заформя ;D

--- Край на цитат ---

Ама Бербатов вече е там, където трябва. ;D
Проблемът в момента се оказва местоположението, т.е. кв. Овча купел. Не ме обнадеждиха думите "Ти тука знаеш какъв е квартала и как се разбиват врати и апартаменти". Но не вярвам някой да открадне влак. Освен ако не е някой като нас.  ;D.
Някакви мнения?

Voodoo:
Честно казано и мен ме съмнява някои да открадне влак.  :)

PS: Моя се намира в хола на жилището, малък е, но за сметка на това като дойдат гости е атракция... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия