Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Станислав Загорчев в НО

<< < (3/13) > >>

staff123:
То не че при мен има какво да се открадне като подвижен състав и т.н., но все пак...

staff123:
Тази сутрин, гледайки тавана в стаята ми, се сетих за една "врътка".
Дали не може макетът да е на платформа, окачена на тавана, която да се вдига и сваля с въжета и макари или нещо такова?
Ако е възножно това, бих могъл да увелича размерите му (макар и с малко), а на практика да запазя пространството, което имам в момента без макет.
Какво мислите?

schatsi:
...а някои правят и така:
http://www.niko-minirailways.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=floor&id=b10
 ;)

staff123:
Много хитро, но трябва да си направя ремонт на стаята.
А това не въврви за момента.

Maktub:

--- Цитат на: staff123 link=topic=753.msg9499#msg9499 date=1220557108 ---Тази сутрин, гледайки тавана в стаята ми, се сетих за една "врътка".
Дали не може макетът да е на платформа, окачена на тавана, която да се вдига и сваля с въжета и макари или нещо такова?
Ако е възножно това, бих могъл да увелича размерите му (макар и с малко), а на практика да запазя пространството, което имам в момента без макет.
Какво мислите?

--- Край на цитат ---

Из форума някой беше постнал наскоро линк към снимки на такъв макет, окачен на тавана, така че има възможност. Само че трябва да е много здраво захванат, за да строшени глави в непредвидени гравитационни инциденти.  ;D А и ако макетът е в хола, не зная как ще го възприемат останалите обитатели  ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия