Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Модули на EMPEROR и misho_tabakoff

<< < (12/14) > >>

Adrian:

Абе вие двамата семейни проблеми ли имате  :o стига с тоя флуд , срамота ! - единият е модератор при това !

Adrian:

Баси , аз 2 приказки си размених с Жоро и на другия ден донесох модул ! ! - не мога да ви смогна на приказките бе , момчета !?!

Жоро:
По-добре е станало! Само две предложения:
Изтеглителния коловоз ми малее. Още една права и ще го изравни приблизително с първия коловоз.
Двете криви, дето излизат от кръстатата стрелка са предполагам за маневрата. Защо не сложите дясна стрелка на последния коловоз и да мине на право, а не да се мъчи локомотивчето? ;D

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=758.msg10253#msg10253 date=1222331015 ---

Баси , аз 2 приказки си размених с Жоро и на другия ден донесох модул ! ! - не мога да ви смогна на приказките бе , момчета !?!

--- Край на цитат ---
Не ни отнемай удоволствието да си побъбрим, да обсъдим нещата.

Ние утре няма да донесем модул. Хубавите неща стават бавно, стара поговорка.

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Жоро link=topic=758.msg10254#msg10254 date=1222331594 ---... Двете криви, дето излизат от кръстатата стрелка са предполагам за маневрата. Защо не сложите дясна стрелка на последния коловоз и да мине на право, а не да се мъчи локомотивчето? ;D
--- Край на цитат ---

Искаме да избягаме от прекалено много успоредни коловози, затова решихме да разчупим малко обстановката на терена ... а и KOF-чето не го бърка радиуса, с тия 2 оси няма и да ги усети 425-те милиметра радиус. ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия