MAYA Нешкова не ме кефи, щото слушам само "праведна" музика
, а фото ШОП не ползвам, той е за софиянци.
За Мая Нешкова направо ти скъсах потника!!!
Не я слагай в "праведната" музика - тя е доста по-високо от нея!

Да ти отговоря ли?
Защото на A|W, MAYA,MAX ..ACAD... Мога да си направя практически всичко, дори да го отпечатам така, че и да може да ми се произведе ако държа. Библиотека за ТТ посъщество е проста задача, самите елементи ще искат малко време и после ще може да се правят чудеса с тях.. и то по този начин е в среда, която ми е добре позната, след което мога да рендна доста реалистично и да видя в детайли преди да я направя. и тн ..
Докато реално аз и сега и тогава за Скица и бързо тестване на концепцията ще си ползвам някоя програмка за Scale моделиране, разбира се (WinTrack & AniRail).
Всичко това го имаш готово в специализираните програми, списъци, ракурси , оребряване, 3D - вариант с различни сгради , планини и т.н. - не разбирам защо трябва да го правиш тепърва!Пък и се съмнявам че ще направиш свестен макрос (от първи път) за толкоз реалистични планини, каквито се правят чрез тези програми.
Ами тунелите?
Ами разрезите?
В Уинтрака има дори и разбивка на ребрата по бъдещият ти макет , или пък разпечатка на шаблони 1/1 за него. Става въпрос че всичко това е ГОТОВО и е достъпно с две /три кликвания , като четвъртото ти е печат например.
Но щом това те влече - твори , важното е теб да те кефи!!!