Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
Жоро:
--- Цитат на: zazo link=topic=790.msg9912#msg9912 date=1221662693 ---Най-важното е хората обаче да имат търпимост към вижданията и идеите на останалите и от самото начало да е ясно какво е този клуб и какво не е.
--- Край на цитат ---
БРАВО!!! От тази по-кратка и ясна формулировка здраве му кажи.
Gervasii:
здравейте юнионисти!!!!!!!!!!! клубни мераклии!!!!!!!!!!! идеята е супер и е яка и гъзарска ;D ;D ;D ;D. отчитайки народопсихологията и дълбоките патриархални традиции на българския род нека както казват ингилизите "степ бай степ" да я караме. юбилей лесно се прави клуб малко по-трудно. според мен нека видим желаещите после останалото. предлагам среща в "хайд парк" не в "терасите". ШШШШШШШШШШегувам се ама нека всеки си помисли какво е готов да сподели и да даде и тогава беседата да продължи!
Adrian:
Аууу , Gervasii е в окото на празника !! ? ШШШШШШШШШШШШШШШШШШуменско , нали :
Наздравеееееее!
XRISTO:
По-скоро по закон би трябвало да е сдружение с нестопанска цел.(така казва жената-тя работи във фирмено отделение към съда и е наясно с тези работи) Таксите за регистрация са към 50-тина лева,а ако искате да спестите разни адвокатски хонорари,които понякога са и 600-700 лева ??? за тази услуга само кажете-единственото,което ще се плати са държавните такси(както писах по-горе , към 50-тина лева),аз ще имам грижа да придвижа документите.Ако намерението е сериозно,пишете , че да ви кажа какви документи да подготвите. ;)
Gervasii:
--- Цитат на: Adrian link=topic=790.msg9926#msg9926 date=1221676191 ---
Аууу , Gervasii е в окото на празника !! ? ШШШШШШШШШШШШШШШШШШуменско , нали :
Наздравеееееее!
--- Край на цитат ---
неееееееееееее ШШШШШШШШШШШШШШ от шегувам се
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия