Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
ivo:
:) Супер идея. За логото мога да помогна. Много ми хареса казаното от Zazo "Най-важното е хората обаче да имат търпимост към вижданията и идеите на останалите" Звучи ми като девиз или по съвременната думичка слоган.
pach:
Мда , прави сте за търпимостта , но чак пък в девиза...там трябва да е нещо по оптимитично , изначално ...
Христо , по всяка вероятност ще ползваме услугите ти , ако не изцяло , то поне за консултации...
Както казва Гервасии - стъпка по стъпка!
;D
EMPEROR:
В случая фремо модул по фремо модул :)
А пък XRISTO наистина би бил полезен :) И тия 50лв за очереждаването на клубчето ми се струват доста символични, така че ето как със задружни усилия в крайна сметка може и да успеем да реализираме и ние нещата както се правят в "белите държави"...
Жоро:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=790.msg9928#msg9928 date=1221676969 ---По-скоро по закон би трябвало да е сдружение с нестопанска цел
--- Край на цитат ---
Този въпрос е дискусионен. Защото, когато дойде време да правиме изложба, една макар и символична входна такса ще има. Не става въпрос да правим големите печалби. Въпрос на принцип, искаш да гледаш скъпи влакчета - плащаш.
pach:
Жоро е много близко до истината ;D
--- Цитат ---(1) Клубът може да извършва като допълнителна стопанска дейност, свързана с предмета на основната дейност, издателска, информационна, консултантска, дизайнерска, програмистка дейност, мениджмънт и маркетинг в областта на железопътният моделизъм. Приходите от допълнителната стопанска дейност, която се регулира от нормите на българска право по отношение осъществяването на стопанска дейност, се използват за осъществяване и постигане на клубните цели.
(2) Клубът не разпределя печалба
--- Край на цитат ---
(с червеното е моя замяна на другата дума в оригинала).
Това е извадка от устава на сроден клуб в България , който е регистриран по този закона за сдруженията или по точно "ЗАКОН ЗА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия