Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (43/50) > >>

Maktub:
Споко, Адри, това, че имаш отрицателно мнение, не означава, че то е негативно, най-малкото защото не е някакво самоцелно "против"; да не говорим, че всяко становище е съществено. А за бирата не се бой: когато клубът не отива при бирата, бирата отива при клуба  ;D

pach:
Хм , а аз като вечният оптимист , мисля ,че тия времена отминаха , и всички жпмоделисти гледаме в една посока - хобито ни...ма знам ли...
Накрая ще седна на бира , и ще чакам кой ще дойде да направем клуб - трябват ни шест (шестака) човека .Четирима за карето , петия да пише и шестият да търчи за бира , да ни врътка влаковете и т.н.
 ;D ;D ;D
Ми ние и сега си го играем това всека вечер у квартала , с нюансите на нежният пол за седми член - идва и ни разбишква играта... :o

zazo:

--- Цитат на: Adrian link=topic=790.msg11887#msg11887 date=1224749520 ---Явно си нямаш на представа каква 'порода' е жп-моделистът . А аз съм си патил , за разлика от теб, и затова съм скептичен.
А жп-моделистът е много , много особена порода...

--- Край на цитат ---

Човек страх да го хване. Големи катаклизми, страшно нещо в таз душа и битие моделистко/колекционерска. Ама нали съм новобранец, та съм явно неподготвен. Нищо някой все ще изплюе камъчето.  ;)

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=790.msg11901#msg11901 date=1224756614 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=790.msg11887#msg11887 date=1224749520 ---Явно си нямаш на представа каква 'порода' е жп-моделистът . А аз съм си патил , за разлика от теб, и затова съм скептичен.
А жп-моделистът е много , много особена порода...

--- Край на цитат ---

Човек страх да го хване. Големи катаклизми, страшно нещо в таз душа и битие моделистко/колекционерска. Ама нали съм новобранец, та съм явно неподготвен. Нищо някой все ще изплюе камъчето.  ;)

--- Край на цитат ---

Веднага си признавам - исках да утепам бъдещата тъща , че да има място за повече модели в мойта душа , но се спаси изедницата ...  - разкарах дъщеря и!!!
 :P :P :P

Adrian:

мдаммм, това че се разбиват семейства заради едни влакчета , си е също присъща черта на жп породата...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия