Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (11/50) > >>

zazo:
Опаааааа. Вече се отваря.

TheJackal:
Здавейте!
С риск да се повторя , пак казвам , че съм за идеята за клуб, знак и прочие! Явно все нещо ми излиза и за съжаление неуспявам да дойда до София. С Адри общувам по Skype, когато се засичем и с Жоро по телефона. Така че, молбата ми е кажете след като се реши на сбирките колко ще е да го наречем членския внос в клуба и от моя страна няма проблем. Също ако се правят, а те така или инъче ще се правят модули какви пари ще са необходими. С нетърпение очаквам по - скоростно решение на тези вълнуващи ни въпроси!!! Късмет и успех на всички Ви!!!   ;) ;D

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=790.msg10314#msg10314 date=1222423000 ---Здавейте!
С риск да се повторя , пак казвам , че съм за идеята за клуб, знак и прочие! Явно все нещо ми излиза и за съжаление неуспявам да дойда до София. С Адри общувам по Skype, когато се засичем и с Жоро по телефона. Така че, молбата ми е кажете след като се реши на сбирките колко ще е да го наречем членския внос в клуба и от моя страна няма проблем. Също ако се правят, а те така или инъче ще се правят модули какви пари ще са необходими. С нетърпение очаквам по - скоростно решение на тези вълнуващи ни въпроси!!! Късмет и успех на всички Ви!!!   ;) ;D

--- Край на цитат ---

Още един сериозен човек !!!(то в ТТ всите бугари сме така ;D)
Радвам се , но не захващай веднага бика за рогата , и не че парите няма да са основен проблем в началото (щото мечтите и сега си ги имаме  ;)) ами защото трябва да стигнем до тях . Линковете на Zazо са доста показателни , а от единият поотворих и други такива клубове (някой от тях са с над 150 члена) и има какво да се научи от тях...Някой имат основна базировка в мрежата , а макети и модули правят на регионален принцип , като се събират един две пъти в годината освен за отчети и избори , но и за изложби и "каране на влакчета".
От горният немски клуб в Билефелд ми хареса идеята за диференциация на членският внос , според активни , пасивни и учащи се , членове.
Това си е идея!!!
Трябва да се организираме и да помислим за устав на нашият бъдещ клуб !!!

TheJackal:
Освен мен в Бургас в ТТ 1:120, имам един приятел, който е пенкилер. Комшия, но няма компютър, събира от кадето му падне в трите мащаба HO / TT / N. За други хобисти не знам, ако има не ги познавам за съжаление. Вие ако знете кажете някакви координати , ще ми е приятно да се запознаем.

Vlado:
Аз пък мисля да разреша един процедурен въпрос като преместя настоящата тема  в "Общи въпроси свързани с хобито", където, струва ми се, й е мястото.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия