Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
План на клубните модули - схеми
spas_tf:
Павката е след мен това е така. Иво ще участва с нов модул ,който обаче се състои от 2 отделни заради размерите. Ако броим и неговия първи модул значи стават 3. На тези модули ще има бретел. Мишо и Лъчо също трябва да кажат, защото аз знам, че техният модул ще бъде крайна гара за контейнери която се състои от 3 парчета.
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=791.msg18215#msg18215 date=1233217137 ---
ПКМБ-1 ------------автор и реализатор хер Жоро. :-*
ПКМБ-2 ------------автор и реализатор другаря Иво. :-*
ПКМБ-3 ------------автор и реализатор брат Адри. :-*
ПКМБ-4 ------------автор и реализатор Пламен. :-*
ПКМБ-5 ------------автор и реализатор Мишо :-*
ПКМБ-6 ------------автор и реализатор Императора. :-*
ПКМБ-1 ------------автор и реализатор Жоро. :-*
ПКМБ-2 ------------автор и реализатор Иво. :-*
ПКМБ-3 ------------автор и реализатор Адри. :-*
ПКМБ-4 ------------автор и реализатор Пламен. :-*
ПКМБ-5 ------------автор и реализатор Мишо :-*последно колко модула бяха!?
ПКМБ-6 ------------автор и реализатор Лъчо. :-* и как да ги запишем ?
--- Край на цитат ---
Баси маргаритките...
Браво бре , след "ъпгрейда" на емотикони , що целувки съм раздал тука ... :angry:
Да се чудиш как сте ме подминали на 2 февруари... :pleasantry:
Актуализиран списък...
ПКМБ-1 ------------автор и реализатор Жоро.........................:yes:.."Ухото"............ :haha:
ПКМБ-2 ------------автор и реализатор Иво............................:yes:.."Овцете"...........:haha:
ПКМБ-3 ------------автор и реализатор Адри..........................:yes:..."Пустинята"........:haha:
ПКМБ-4 ------------автор и реализатор Пламен.......................:yes:.."Моста".............:haha:
ПКМБ-5 ------------автор и реализатор Иво ("той е с втори").. .:yes:.."Завоя".............:haha:
ПКМБ-6 ------------автор и реализатор Спас ..........................:yes:.." Панагюрище"..:haha:
ПКМБ-7 ------------автор и реализатор Павел..........................:yes:.."Прелеза".........:haha:
ПКМБ-8 ------------автори и реализатори Лъчо , Мишо и Дориян.:yes:.."Контейнерите"...:haha:
pavel75:
Предлагам всеки, който има желание да прави модул да пише тук. До колкото знам и Зазо иска да прави модул и на неговия също ще има прелез. За друг май не се сещам за сега.
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=791.msg18215#msg18215 date=1233217137 ---
А инак да се готвят отново Адри ( ;)) ,Николай , същият като Zazo (хайде то вече май няма кой да не знае , Николай - Refil (нищо че напусна форума ;D) , да не пропусна Voodoo (всички помним култовата фраза - "ще взема да направя и аз един модул" :haha:) ,
пък и БР1188 да вземе да свали челата от "продажби" и да вземе да сглоби и той един модул - дължи го на форума (вместо извинение ... :on_the_quiet:) , още повече че Иво е оставил доста бройки при Жоро и се раздават без пари...
Мммм, така - други имали ???
;D :yes: ;D
--- Край на цитат ---
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=791.msg19072#msg19072 date=1233931929 ---
--- Цитат на: pach link=topic=791.msg17567#msg17567 date=1232545647 ---Да се надявам , че умълчаването тук се дължи на развинтени модулистки фантазий!!!
;D ;D ;D ;D :yes:
--- Край на цитат ---
:search: ?????? :lazy: ????? :shout:????? :scratch_ones_head:???? :boredom:
--- Край на цитат ---
Отново е петък !!!
:search: ?????? :lazy: ????? :shout:????? :scratch_ones_head:???? :boredom:??? :(!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия