XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2370
НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
|
 |
« -: 06 Ноември 2007, 21:54:13 » |
|
Здравейте!Интересува ме откъде мога да намеря въпросната книга на Юри Ботев - може и в електронен вариант,защото едва ли има ново издание.И аз отдавна съм запален по влакови модели и повечето неща,които имам са НО , като във връзка с това възнамерявам да събирам само в този мащаб,та евентуално след някоя друга година да започна да си правя макет,но искам да прочета това-онова за да се доограмотя.Във връзка с това всяка помощ ще ми бъде от полза,за което благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
muncho
Сделки:
( 8)
Hero Member

Публикации: 1215
НО - Радост за всяко око
|
 |
« Отговор #1 -: 06 Ноември 2007, 22:26:58 » |
|
|
|
|
|
« Последна редакция: 03 Март 2010, 22:55:45 от muncho »
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3685
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #2 -: 07 Ноември 2007, 09:20:37 » |
|
В момента екипът на Railwaypassion качва на сайта извадки от тази книга с любезното разрешение на самия автор. Тъй че ако имате малко търпение в скоро време ще можете лесно и бързо да ползвате коя и да е глава от "Ръководство по железопътен моделизъм". Материалите търсете в разделите "Макетиране" и "Електроника".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

|
 |
« Отговор #3 -: 07 Ноември 2007, 20:25:15 » |
|
Благодаря ти Vlado че се отзова със полезна информация но,явно скоро ще имам електронния вариант на книгата,която mill ще ми изпрати,за което специално му благодаря предварително. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
erik
|
 |
« Отговор #4 -: 22 Ноември 2007, 22:55:33 » |
|
Здравейте на всички фенове на жп моделизма
Бих искал ако е възможно да се качи електроният вариант на книгата Железопътен Моделизъм в tranz.it - по този начин и без това рядката за намиране книга ще бъде достъпна за всички начинаещи и не толкова за фенове на жп моделизма. В тази книга е дадена основата за направа на макет макар и старо издание. Много ще ме зарадва ако някой се отзове на тази молба. Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3685
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #5 -: 23 Ноември 2007, 10:00:55 » |
|
Под секрет ще кажа, че инж. Ботев има готова за печат нова, много по-съвременна като съдържание книга за моделизма, само че... няма кой да я издаде. Аз лично сериозно обмислям как бих могъл да помогна за излизането на бял свят на този наистина ценен труд и ще използвам всякакви начини, за да съдействам. Ако някой може, да удари едно рамо по въпроса, защото, сигурен съм, никой моделист в БГ няма да се оплаче. Дори и за тираж от 200 броя.
|
|
|
|
« Последна редакция: 23 Ноември 2007, 17:05:35 от Vlado »
|
Активен
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #6 -: 23 Ноември 2007, 16:12:37 » |
|
за какви пари ст на въпрос ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
erik
|
 |
« Отговор #7 -: 24 Ноември 2007, 13:01:15 » |
|
Здравейте
Щом има нова книга за жп моделизма готова за печат защо не я направите в електронен вариант и да я качите разбира се със съгласието на автора и.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #8 -: 24 Ноември 2007, 15:17:26 » |
|
абре ,Ерик , този труд струва пари ..., какво - да ни го поднесе на тепсия ли ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
erik
|
 |
« Отговор #9 -: 24 Ноември 2007, 17:59:19 » |
|
Ок съгласен съм
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

|
 |
« Отговор #10 -: 24 Ноември 2007, 21:22:49 » |
|
Ами ако я има в електронен вид , нека вкара някаква оферта и аз ще си я купя,все едно че е обикновена книга,пък ще си я принтирам лично за мен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #11 -: 25 Ноември 2007, 10:28:54 » |
|
изказвам се съвсем добронамерно ( все пак и аз съм автор) (обаче на музика  ) Това е книга , бая труд !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KRAKOMOBILA
Сделки:
( 8)
Hero Member

Публикации: 1939
46-та серия долу от графика - Шкода рулз!
|
 |
« Отговор #12 -: 25 Ноември 2007, 11:03:25 » |
|
Подкрепям Adrian. Пък и книгата не е ли на хартия... нещо и липсва. Друго си е добре оформена на хартия да си я хванеш когато ти трябва да прочетеш каквото ти трябва. А ако е на компютъра какво ? Разваля ти се компютъра и тва е няма книга, няма нищо
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

|
 |
« Отговор #13 -: 25 Ноември 2007, 14:40:17 » |
|
Не сте прочели изглежда това,което съм написал ,внимателно.Имам в предвид да си платя все едно,че си купувам книга от магазина - ще рече,че няма да си прави труда да я издава,а ще си вземе чистата печалба от този един екземпляр.Това го искам,защото видях старата книга и според мене е нещо изключително полезно.Значи новата сигурно е още по - хубава.А и той не се знае кога ще намери някой издател,защото това е специализирана литература и нали се сещате,че читателите на такава са ограничен брой хора в България . :-\
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #14 -: 25 Ноември 2007, 14:43:55 » |
|
Всичко е ок , ясна е картинката ; аз пак питам колко струва 200 бр тираж ? 'щото може да се организираме и да съберем парите - нали пак за хобито ги даваме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|