Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Книгата на Юри Ботев

<< < (6/15) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=80.msg9113#msg9113 date=1219650911 ---

tака е , братле , като ходите на море и 'изпраскате' 2-3 локомотива , после мислите различно...Ма той Шатси ви подлъга!

Никакво море !
Никви планини !
Хоби 4евър! ;D

--- Край на цитат ---
Не е задължително да праскате локомотиви,аз бях на море и вече два пъти на Дунава за риба(за по 3 дни),всички локове са ми здрави. ;D ;D ;D

schatsi:

--- Цитат ---Цитат на: Adrian в 25 Август 2008, 10:55:11

tака е , братле , като ходите на море и 'изпраскате' 2-3 локомотива , после мислите различно...Ма той Шатси ви подлъга!

Никакво море !
Никви планини !
Хоби 4евър! Ухилен
Не е задължително да праскате локомотиви,аз бях на море и вече два пъти на Дунава за риба(за по 3 дни),всички локове са ми здрави. Ухилен Ухилен Ухилен

--- Край на цитат ---

...моите също ...даже се множат... ;D ;D ;D

Der Hetzer:
Т'ва да се чува  ;D

XRISTO:

--- Цитат ---...моите също ...даже се множат...
--- Край на цитат ---
Блазе ти ! Моите са пък все мъжки и не могат да се множат.  ;D ;D ;D 

Best Ripper:
Има ли някакво развитие по новата книга или коньо съвсем затъна у рекатъ?
.
Бтв, изобщо не смятам, че ще се върже една нормална цена на книгата на хартиен носител, при положение, че бройката ще е смешно ниска... Единствено остава на електронен носител.. все пак трябва да сме напред и с технологиите... Рано или късно обикновената хартиена книга ще се замени с електронна - искаме или не.. Но това е бъдещето... и навремето Гутенберг е затрил няколкостотин монаси, които са преписвали на ръка книгите, ама никой не го вини за това сега... Че човекът е вложил труд, време и познания - спор няма... Самият той може да си сложи цена и да я продава - никой няма да има нищо против да му заплати диск с книгата /или да получи архив по нета, който да си изпече на диск/... Въпросът с изпиратстването винаги може да се постави, но реално няма никакъв имунитет, че човек "хикс" няма да вземе уж да се просвети книгата от "игрек" и да вземе да си я преснима на ксерокс /което си е пак незаконно размножаване и чисто пиратство/.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия