Съжалявам за очите ви , ама старият фотоапарат бе полароид и когато му се скапе обектива , ту работи , ту не и когато е не , стават такива разфокусирани и затъмнени в единият ъгъл снимки.Обаче когато реши сензора да се "отпуши" прави трепач снимки като за 3,5 мегапиксела...
Само че ми писна от щуротиите му и сега е преквалифициран за мрежова камера (има си и такава опция).Та това наложи да си купя видеокамерата , ама с нея още не съм ходил на Горна баня.
Владо , излишно е да питам дали ще дадеш чертежите на магазията , щото "някой" няма да ти разрешат.

Така или иначе , на мен също ми хареса тази магазия , и освен че съм я нащракал на снимки , я обходих с рулетката и скицирах , та и чертежа съм и го почнал .

При всички случай ще я правя , и то най-вероятно в два мащаба , така че на този "някой" ще му се изгуби "уникалността" ама какво да се прави - и аз си губя времето да правя нещо вече направено!

Същото мога да кажа и за порталният кран там...

Освен тази магазия , същото е направено с всички значими сгради и бараки в района на гарата вкл. и тоалетната

(без електростопанството , че там из джунглата от бурени и храсти има и едно гадно и заядливо куче зад оградата...)

също и коловозното развитие,светофорите и всички дребни подробности ,
както и околността - най вече моста в западната гърловина.