Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Декали - сухи

(1/3) > >>

Gervasii:
отварям темата с идеята както бе намерен мераклия да прави метални елементи, които Владо сложи на БДЖ лока питом дали е някой знае или има идея да се поръчват декали - сухи (ваденки) с букви, и друга декорация.  ??? ??? ???

pavel75:
Табелките на Владо са правени от ецвана ламарина.

eurostar:
Един човек ми каза на срещата, че можело да си ги поръчаш до операта (бившия шоу-рум на Peugeot), но в момента имам много работа и не съм проверил точно как стоят нещата.

zazo:

--- Цитат на: eurostar link=topic=821.msg10436#msg10436 date=1222696848 ---Един човек ми каза на срещата, че можело да си ги поръчаш до операта (бившия шоу-рум на Peugeot), но в момента имам много работа и не съм проверил точно как стоят нещата.

--- Край на цитат ---
Това за кое се отнася за табелките или за декалите?

Иначе за декалите, пробвах с една хартия, на която се разпечатват на принтер, но за мокър трансфер (студена вода), и нищо не стана. Първо защото хартията беше прозрачна (clear) и не е подходяща за неща с тъмен цвят. За такива е необходима бяла (white). И второ, не прилепва хубаво остават ръбчета, а не се слива с повърхността на модела. Сега съм си поръчал по 1-2 листа от различни видове, като пристигнат ще споделя, какъв е резултата. Ако и този път не стане дървената ми глава ще послуша Ники (Refil), който сто пъти ми каза да не се занимавам с глупости, а да си направя шаблони и да действам с боя.

Der Hetzer:
Декална хартия са ми обещали да ми донесат от Обединеното Кралство (ако не се извъртят нещата сам да ида да си я взема). Друг е въпроса е ли е възможно с някакъв модерен принтер да се печатят бели надписи на нея, защото моя е мастилено струен и може да печата само червено, синьо, жълто и черно и да ги смесва за да получава други цветове, а където има бяло просто пропуска да пусне боя... Та някаква идея за бели надписи има ли?
Относно табелки като на Владовия локомотив - не съм го виждал на живо, но от снимките останах впечатлен, наскоро един колега ми показа възможностите на някакъв лазер в предишна месторабота (където доколкото разбрах не взимали скъпо и е вероятно като основна конвертируема разплащателна единица да се приема бутилка евтина пърцуца).
Утре ще питам относно това...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия