Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Бербатов!

<< < (15/49) > >>

pach:
Не го познавам Бербатов лично , но като се сетя на тия години пък ние какви лекета бяхме ...айде да не съдим по един лапешки спомен за характера на хората!!!
Той може и сега да си е останал леке , което само ще значи че на времето малко си го шамарил...не сме ангели и ходим по земята...да бъдем по скромни !!!
Нищо лично - нито към Икар , нито към Бербатов!!!
А това за шампионите , беше идея да избъзикам Адри и Тони , ма то пък ти се върза... :on_the_quiet:
 :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
 :hi:

Der Hetzer:
И аз не харесвам Барби, не е от моя тип футболисти (като Денис Уайз, Пол Гаскойн, Тони Адамс, Нийл Ръдок, Тери Бътчър, Вини Джоунс итн... ) , но няма и за какво да го оплювам (да не излезе нещо като завистта към успелите да се осигурят българи)... Имал е шанс, късмет... и сигурно някакви умения...

IKAR:
В случая изобщо не става въпрос за завиждане, за "лапешки" спомен пък въобще....Защото аз за разлика от повечето деца на тази възраст в ония години, които се славеха с доста висока степен на калпазанизъм, бях "кротко" дете, дори учителите ме сочеха за пример, че внимавам в час, че не говоря, че не се бия....Това в същност е един от много редките случаи, когато въобще съм бил някого. Но да пушиш цигара в автобус и то на най-опасното място, с риск да го подпалиш.....като знам от какъв материал бяха произведени тогава румънските хармоники....То и Христо Стоичков беше изключително добър футболист, Барби пасти да яде пред него, но и изцепките му всички ги знаем....

Der Hetzer:
а какво да кажеме за "Светата четворица" от Арсенал (когато в отбора имаше Английски играчи, а не от Конго, Заир, Намибия и Франция) в края на 80-те и началото на 90-те Тони Адамс, Лий Диксън, Пол Мърсън & Найджъл Уинтърбърн? Опазил господ да си таксиметров шофьор или бодигард на нощен клуб в Лондон по онез времена  :lol:
И въпреки веселяшкия им нрав - ще бъдат дълго помнени и то не само от феновете на техния си отбор  :yes:

pach:

--- Цитат на: IKAR link=topic=827.msg25144#msg25144 date=1243498932 ---....Защото аз за разлика от повечето деца на тази възраст в ония години, които се славеха с доста висока степен на калпазанизъм, бях "кротко" дете, дори учителите ме сочеха за пример, че внимавам в час, че не говоря, че не се бия.......

--- Край на цитат ---

Ами да си го правил бре!!!! :haha:
Точно за това те впечатляват такива изцепки сега!!!! :swoon:
Ти череши от съседските не си ли брал??? :spiteful:

Не искам да те засягам, но горното ти изказване ми прозвуча точно както го определи БР1118 - да не завиждаме на измъкналите се българи , пък били те и последните изцепки... :pardon:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия