Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Бербатов!
mill:
абе .... кво да ви кажа... нашите бая го хвалят ,ама май последните два месеца са началото на края за Бербатов в Ман.Юнайтед.Дано не съм прав ама... де да знам. Стойчков че не е цвете за мирисане ,не е,ама търчеше като щурав.И що не вчера не дойде при К.Минев.... и аз се разстройвам дето не мога да си купя много неща ,ама ся кво- света не ми е крив.Типично ганьовски манталитет :nono: :drinks:
toniemi:
Барса са супер,и за мен бяха фаворити :good:Сър Алекс този път усра пейзасчето,срещу Барса да излиза с разни индиянци и пенсионери :diablo: :angry: :diablo:Андерсон,Скоус,Гигс и още двама-трима,въобще нямаха място на терена.Бербо го пусна в 66 минута ,какво да направи за тези 20 минути.Още от началото той трябваше да захранва с пасове Тевес,Рууни и Роналдо.За мен 90% си е виновен треньора.Две грешки в защитата на Юнайтед и край.Барса бяха класа над Юнайтед.
Adrian:
Така е , драги ми Пикасо ! - по-добрият победи ! Сър Алекс оака мача ...за съжаление. Но дори и да беше почнал с Тевес и Бербо не съм сигурен дали щеше да има успех. Барса бяха много по-добри ...по душа и вкараха само 2 :lol:
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=827.msg25214#msg25214 date=1243575656 ---
Така е , драги ми Пикасо ! - по-добрият победи ! Сър Алекс оака мача ...за съжаление. Но дори и да беше почнал с Тевес и Бербо не съм сигурен дали щеше да има успех. Барса бяха много по-добри ...по душа и вкараха само 2 :lol:
--- Край на цитат ---
Поне щеше да е опитал.
bobi_sf:
Ще видиме Бербатката какво ще направи в Събота, ще помогне ли на България или за пореден път националите ни ще гледат Мондиала по телевизорите(не че зависи само от него)! :umnik:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия