Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
Adrian:
Ицо , това което се опитвам да ти кажа е ,
че си купих оригиналния диск :
от магазин Пулсатор за 109 лв
И НЕ МИ ТРЯБВА ебай , професоре , като нещата се продават тук , мон ами ;)
XRISTO:
Когато го поръчах, тъкмо излизаше играта и не се продаваше никъде в България. ::)
Пък вече съм се вкарал във филма и няма как.Иначе в моето "тук" няма такава игра.София е една друга България.В Ловеч за да станеш учител в някое училище трябват връзки - заплатата е "огромна" за нашите мащаби, докато в София никой не иска да става даскал, пък и за какво, щом на магазинерките плащат същите, че и по - добри кинти даже. :spiteful:
widowmaker:
Що си мислиш, че всичко в София е розово, а при вас сиво-черно.
А наем 400лв за панелна гарсониера как ти се струват?
XRISTO:
Ами за Софиянци си е розово - те си имат апартаменти, че и някои по няколко - от мама, тати, дядо баба....наеми...наеми...ама влизат, а не излизат от джоба.Колкото до "Софиянци", какъвто и аз мога да стана, ама не бих го направил за нищо на света, наемите са високи, ама кой ги е калесал там?!Няма работа в малките градчета? Всеки му търси колая, кой в чужбина, кой в големите градове.Някои като мене се оправят прилично и в малките градчета.Въпрос на финансова дисциплина.Е, има и доза късмет, но без късмет човек е като тиган без дръжка. :spiteful: Всеки се оправя някак си.Моята мисъл беше, че при нас, в дълбоката провинция животът се движи във съвсем друга плоскост, та и офертите, важащи за софиянци за нас не важат.Тук липсват доста от магазините, достъпни в столицата.Това SMD?! - няма магазин в който се предлага подобен зеленчук. ;D Имаме един магазин на "Елимекс" и с това се изчерпва цялата гама от магазини за електроника.Хоби - магазин? Последният беше от татово време - "млад техник", е, не е типичен хоби - магазин , но се намираше това - онова.Та, такива ми ти работи. :hi:
Adrian:
Христо , дай да вкараме темата в час :
много пъти ви го казвам ( имам предвид на новобранците в Бея) :
иБей е привидно евтин !!! - всъщност като сложиш чертата на пари , главоболия, нерви , време , разправии , ЗАГУБИ (!) излиза доста скъпо удоволствие . Беят е за редки , антикварни , спрени от производство неща . Той е изгоден за 'продаване' , а не за 'купуване' .
Новите неща в хобито си ги взимам от Жоро , нови продукти от областта на аудио , видео , игри , муз.инструменмти и периферии , компове , телефони - си ги взимам оттук ВЕДНАГИЧЕСКИ , без да чакам и на по-ниска цена . Като ми трябва нещо 'изчерпано' -тогава опирам до бея .
С примери ще те зария , бате Ицо !!! - не се калиткай , момче . Като чета в кви филми играеш направо се усмихвам ... ами не мога да се сдържа !
А учителските заплати са добри - доколкото знам са по20-30 учителя за място - як наплив ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия