Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (23/72) > >>

XRISTO:
Ами то в случая става въпрос за това:
STARCRAFT 2 WINGS OF LIBERTY FOR PC
За синковеца.Той между другото знае английския като роден и им праска писма все едно аз си пиша на български.Само че гафът според мене най - вероятно е с нашите пощи.Търговеца, тоест търговката  :spiteful: ми пише, че проследяването е 30 паунда и ще и е по - изгодно да ми прати друг диск или да ми върне парите.Малкия настоя да поискаме друг, та затова се вкарахме във филм май, ама здраве да е.Продавачката има 100 процента рейтинг и 4000 продажби, та не вярвам за 30 - тина паунда да се прави на циганка, по - скоро причината е в доставката.  :hi:

MetroiD:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=316.msg45547#msg45547 date=1283192605 ---по - скоро причината е в доставката.  :hi:

--- Край на цитат ---
Дали?... На мен една тъпа швабкиня ми се цигани за 5 евра и ми обясняваше как, видиш ли, сигурно ми го нямало името написано на вратата или пощенската кутия - и това още като живеех в Германия...  Което не е задължително да е случая при теб де, евентуално може верно да е грешен адрес - все пак едно CD/DVD с все опаковка се побира в UK еквивалента на MaxiBrief, което доставено по Royal Airmail стига до БГ за не повече от 5 дена максимум. Кажи й да провери адреса - случвало ми се е да изпращат колет от другия край на света до "мен", ама на грешен адрес. Единственото спасение беше, че пощенският код е бил правилен, а служителите в местната поща си ме знаят наизуст, та ми го бяха прикрепили към другите пратки за взимане.

XRISTO:
На този адрес съм получавал и от Германия, а и няколко пъти от Англия.Винаги съм си получавал пратките навреме.Това е първият случай и съм сигурен че не се цигани жената - предложи ми да върне парите, но малкия иска играта, а и всеки на мястото на търговеца би си помислил, че съм получил пратката и се правя на луд, та да си взема и кинтите сега.  :yes:

Adrian:
off:

ей така си джиткам STARCRAFT 2 , колега

ни ми трябва ебей , ни нищо ... но се приготви за процесор и видеокарта ;)

XRISTO:
Купил съм му  двуядрен с две гиги рам и яка карта на хлапето, ама така като теб си джитка соло - за игра в сървъра с други хлапета си трябва оригиналният диск.Поне засега.  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия