Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (56/72) > >>

totomoto:
ЕЕЕЕ супер си! Аз все още не виждам къде пише 7 евра, но както и да е  :drinks: Ниската цена обаче ме накара да разгледам снимките "под микроскоп" още веднъж. Ще реша по-късно какво да правя.

svetljjjo:
не се показва доставка щото ибея вижда че си от България и понеже той е отметнал доставка само до германия
за това не показва цена щото няма такава.
И при мен по някога е така ибея има бъгове въпреки че съм заложил като предпочитан адрес за доставка адреса на габко който е немски при регистрацията съм се регистрирал с българския адрес и по някога се бърка и ми дава българския адрес .
Много пъти са ми писали продавачи да ми кажат че не пращат до българия и като им кажа

Falls Sie noch nicht gesehen haben - habe ich eine Lieferadresse in Deutschland.

и нещата се оправят  :lol:

И винаги след като платя пиша на продавача с тема доставка следното

Wenn das Geld da ist - bitte schreiben Sie die Adresse vollstandig auf dem Paket auf:

DEPOTBG ID 40970
Svetlin Lilov ID 40970 - DEPOTBG
Nimrodstrasse 25
90441 Nurnberg

Bitte vergessen Sie meine ID-Nummer (40970) und der Firmenname (DEPOTBG) nicht. Danke

И до сега вече сигурно над 600 доставки не съм имал абсолютно никакъв проблем
аз съм доволен много от габко и с цената им от 3,50лв на килограм просто са без конкуренция
не че искам да им правя реклама просто моя опит е само положителен от тях  ;D

svetljjjo:
Off-Topic:Крайно време е правилата на и-бея и амазон да се променят, тоест, който продава там, да е просто длъжен да праща навсякъде.
Има различни ибей
основния американския ebay.com
немския ebay.de
има и английски ebay.co.uc
мисля че и други има не ми се търси да гледам колко са
и те са си за съответната страна и продавачите си пращат в страната това че чуждоземци продават и купуват си е техен проблем
Щеше да е друго ако немец продава в американския ибей пък не доставя в америка  :lol:

anubis:
Pratki.de чарджат по 3лв. на кг и също са много точни. За изпращане на пари когато купувача не приема пейпал съветвам да си направите регистрация в TransferWise вместо да ви съдират кожата от нашите банки. Вече работят и с бг левове. Струва си да се играе на аукционни без пейпал защото има доста по малко участници и крайната цена съответно е по-ниска. Да, няма протекшъна който предлага пала, но ако някой е стигал до този непрятен момент, сигурно знае, че там първо те пита за ибей артикул ли става въпрос и ако отговорът е да, те препраща на ибей резолюшън центъра. В интерес на истината досега не съм имал случай при продавачи на които директо съм превел сумата, да не съм получил артикула.
И нещо много важно.  Нито за миг не забравяйте, че това си е чист хазарт който много увлича и можете да си нанесете големи щети, които да ви костват много в личен и семеен план.

gregary:

--- Цитат на: anubis link=topic=83.msg112213#msg112213 date=1530450763 ---И нещо много важно.  Нито за миг не забравяйте, че това си е чист хазарт който много увлича и можете да си нанесете големи щети, които да ви костват много в личен и семеен план.

--- Край на цитат ---

Това е самата истина!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия