Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
gregary:
https://www.ebay.de/itm/163304798156?ul_noapp=true
Грешката в моя телевизор ли е, че виждам 2.999,00 евра за бус в 1/87?
Сигурно продавачът е искал да сложи 29,99... :scratch_ones_head:
Adrian:
https://www.ebay.de/itm/Saurer-Postauto-PTT-IIIa-Alpenwagen-Swiss-Line-1-87/372464633110?hash=item56b89f4516:g:lgUAAOSwtYJbvK7-
предполагам , че е допуснал грешка , горният бус си е в нормална оценка например ; питай го на лична
widowmaker:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=83.msg112186#msg112186 date=1530349091 ---аз съм доволен много от габко и с цената им от 3,50лв на килограм просто са без конкуренция
не че искам да им правя реклама просто моя опит е само положителен от тях ;D
--- Край на цитат ---
Всички останали фирми доставят на 3лв за килограм, така че наистина тяхната цена е без конкуренция,
най високата е. Точно гъбарите ми изгубиха на няколко пъти немски пратки преди, когато работеха със
сърбите на въпросния немски адрес. Добре че бяха дребни рибарски неща, а не нещо по голямо и скъпо.
IKAR:
Не знам.....вчера си направих регистрация в немския и-бей. Веднага си цапардосах една книжка (тях обикновено не ги играят на търг, а са на цени като по книжарниците, но понеже екземплярът ми се видя хубав, то си пишеше, че е нов, викам айде....). Имаше вариант за доставка само до Германия, въпреки това си дадох канадския адрес, платих си през Пей-пал и тази сутрин получих и-мейл, че книгата е изпратена и че до някоко дни ще я получа, също и ако не съм доволен, да се обадя.
svetljjjo:
И колко ти стъпва доставката до канада ?
Не знам дали има канадски ибей и как са те с влакчетата в канада дали има фенове ?
Обаче в американския доста често се ровя там има наистина хубави неща обаче доставката
от 30 долара плюс некви разправий с митници и разни такива ме отказва та само гледам и ми течът лигите по техните
влакчета а мен много ме кефят американските дизели ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия