Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (59/72) > >>

KRAKOMOBILA:
Жалко ,че тези важни за историята ни неща заминават по чужди колекции на баснословни цени. За мое щастие успях да се сдобия с табелата на последната лодка - 15 275. Получих я безвъзмездно като я видях съвсем случайно на една сграда. Благодаря на човека, че бе така отзивчив и ми я подари. Сега е част от колекцията ми и ще остане за винаги в Бълагирия.  :)

KRAKOMOBILA:
Искам да играя един търг в ибей, но не мога да разбера начина на плащане желан от продавача. Някой ще ми помогне ли ? Това пише:

--- Цитат ---Bestimmte Zahlungsmethoden werden in der Kaufabwicklung nur bei hinreichender Bonität des Käufers angeboten.
--- Край на цитат ---

Жоро:
"Някои методи за плащане на покупката се предлагат при достатъчна кредитоспособност на купувача."...каквото  и да значи. Ако имаш парите - играй, печелИ и плащай :buba:

Дай на лична линк за търга, може там да има още нещо

София 70:
Краси, няма ли пей-пал ,не става номера, щото трябва през банка. Когато има пей-пал , може и с дебитна карта да се плати, без да се премине през пей-пал и съответно да се вземат от тях комисионни.

KRAKOMOBILA:
Търга приключва утре. Твърдо съм решил, че ще го играя - тъй като е единствен модел на машина, която се движи в България. Продавача уж каза, че ще пусне пейпал - ама за сега няма... ще видим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия