Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
pach:
Може да ти го пусне индивидуално на теб, ако спечелиш.
Ако пък ли не, можеш да се откажеш от сделката по доста причини, включително и тази. Но както разбирам,
ще очакваме да се похвалиш!
;D
svetljjjo:
можеш да се откажеш без проблем само 12 часа преди да изтече времето след това всичко зависи от продавача
ако той не приеме няма как да се откажеш и ще получиш черна точка за неплатен артикул
Няма проблем и някой друг да плати с банков превод вместо теб
аз ползвам услугите на ask@dostavki.de вече над 300 плащания ми е направил човека аз после му превеждам парите през изипей
pach:
Ако ти е обещал на запитването, Пейпал и не ти го пусне,
няма как да не приеме отказа ти защото черната точка ще е негова!!!!
Останалото са български глупостти, защото там хората
взаимно се уважават и по презумпция са добронамерени!!!
mgirginov:
Германците в ebay са по-големи цигани и от нас! Така, че - ако иска да е почтен, ще го направи. Не му ли пука - плащаш по банков път...Наказания и рестрикции за купувачи няма от 3 години, а за продавачи наказателна процедура можеш да инициираш при непращане или некоректно описание, само ако плащането е през PayPal
svetljjjo:
как да няма рестрикций
има само че те се избират от продавача не се налагат автоматично
продавача може да избере да не можеш да надаваш при 1 или 2 неплатени позиций през последните 6 месеца или през последната година
има още много опций които продавача може да избере при побликуването на търгът
но както казах това зависи изцяло от продавача не ибея автоматично да налага рестрикцийте
А и германците последните 2 години верно станаха по големи цигани и от нас бедните
преди като се помоля за по евтина доставка и те правеха като рекламни материали можеше за 1,9 евро
или като обикновен пакет примерно за 3 евро това до килограм разбира се
сега вече не щат и да чуят за по евтина доставка и се псувам с тях добре че гугъл транслатора сигуро не превежда това което аз пиша :lol:
Виж австрийците наистина са много добронамерени хора
няколко пъти съм купувал от тях и се навиват да пратят по пощата директно до адрес в България ходят питат кое е най евтино
за 12 евро съм получавал неща от тях по пощата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия