Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (14/72) > >>

EMPEROR:
Мммм ти, ако гледаш 99,9% позитив фийдбек, ама на 3000 продажби, нали се сещаш последните 10 дори да са го насрали тотално, пак няма да му се отрази много... затова освен рейтинга е хубаво да се гледат и коментарите от последните да речем 3 месеца. То си има табличка за последните 3, 6 и т.н. месеци и пише еди колко си позитивни, еди колко си негативни... та така...

XRISTO:

--- Цитат ---Също така всеки един модел се пуска в производство в някакъв тираж. Той в един момент се изчерпва. И производителят е решил, че от него повече няма да пуска ... тогава алтернативата да слезеш в гаража и да изкараш някой лев от клиент просто не върви, защото даже и да изкараш 2 пъти повече пари, няма да има откъде да си го купиш.
--- Край на цитат ---

Ами точно това имам впредвид-като няма BR01 на "пико",примерно,защото вече не се произвежда,ще си взема такъв на "роко" или от някаква друта фирма , която го произвежда.Не държа да притежавам такъв,който вече е спрян от производство.Е,не отказвам ако припадне,но не ми е самоцел. :(  ;)

А,ето и един точен продавач,за една седмица си взех вагоните:

<a href="http://img225.imageshack.us/my.php?image=topvw5.jpg" target="_blank">[/url]

Сaprycorn:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=316.msg6946#msg6946 date=1213629576 ---Мммм ти, ако гледаш 99,9% позитив фийдбек, ама на 3000 продажби, нали се сещаш последните 10 дори да са го насрали тотално, пак няма да му се отрази много... затова освен рейтинга е хубаво да се гледат и коментарите от последните да речем 3 месеца. То си има табличка за последните 3, 6 и т.н. месеци и пише еди колко си позитивни, еди колко си негативни... та така...

--- Край на цитат ---
Пак не се изразих ясно: Мисълта ми беШе ,че по фийтбеците не може да се разбере какъв е продавача, заШтото никъде не пиШе колко диспута има отворени среШту него. А когато имаШ отворен диспут не можеШ да даваШ фийтбек. Трябва да свърШи цялата процедура с пайпал и тогава чак може да пиШеШ фийтбек. Но след 60 дни от покупката вече не може да се дава фийтбек. И така имиджа на modellbahnberlin е 97,5%, а всъШтност тя не е получила поне тройно повече отрицателни фийтбеци

misho_tabakoff:
Продавач в еВау вече НЕ МОЖЕ ДА ДАВА НЕГАТИВЕН ФИТБЕК!!! Това са новите правила от съвсем скоро. Да не говорим, че в Австралийският еВау от 16.07.2008 година единственото и изключително средство за плащане на стоки в еВау става PayPal. Надявам се тази тенденция да обхване и другите сайтове на еВау в най-скоро време. Така ще сме значително по-гарантирани, че ако не си получим стоката, ще си получим парите или поне по-голяма част от тях.

Щом като продавач не може да ти пусне негативен фидбек, ние можем да си ги работим както искаме. Аз лично вече пркратих практиката да пускам фидбеци, преди продавачът да ми е пуснал такъв за траназкцията от моя страна. И ако не получа от него фидбек, вече го предупреждавам, че ако той не ми пусне, аз ще му метна един неутрален.

Ако пък някой се опита да ме работи, негативният му е гарантиран. Лъчо ако го питате досега колко негативни би метнал, ще се замаете. Ама не смееше, защото или ще оцапа акаунта на Иво, или моя. Лъчка!!!! Сега можеш да ръсиш негативни фидбеци от акаунта ми колкото искаш и на воля!!

Та такива ми ви работи.....

EMPEROR:
От днес почвам! Давай да ги храним подред!  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия