Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
Сaprycorn:
Тони, сам виждаШ как те е прекарала, въпреки че си играл чрез германец. От 21 до 30 евро е наддавал един и съШт човек ( сеШтаме се кой)
Затова, колеги, хобисти нека всеки да сподели от кого се е опарил в ибей. Вярно е, че е трудно да признае човек на глас " МЕН МЕ ПРЕКАРАХА", но нека все пак да се предпазваме един друг.
Maktub:
Не зная за вас, но това с ибея нещо изобщо не ме блазни. Да, може да се намерят интересни неща на доста сносни цени, но ядовете ми идват в повече – само като ви чета и ми се отщява да се занимавам. А що се отнася до това, че понякога може да се намери даден модел, който вече не се произвежда, все си мисля, че рано или късно ще бъде произведен отново, и то в относително обозримо бъдеще; в противен случай – какво – идните поколения никога няма да могат да се сдобият със съответната машина? Айде де, ще има кой да даде пари, а няма да има кой да я произведе? Въпрос на повечко търпение, а междувременно винаги има други модели, които се появяват и които си струва да бъдат купени.
XRISTO:
--- Цитат ---Тони, сам виждаШ как те е прекарала, въпреки че си играл чрез германец. От 21 до 30 евро е наддавал един и съШт човек ( сеШтаме се кой)
--- Край на цитат ---
...което ме навежда на мисълта:
-Дали някой не би могъл сам или чрез подставени лица сам да си помпи цената дотам,докъдето му се иска?И оттам пък друг:
-Защо,дявол да го вземе,не си я обяви като начална и каквото отгоре-добре дошло,а всички шляпат по 1 евро и натам - който е тарикат взема манги а който честен - нъцки?
pach:
--- Цитат на: Maktub link=topic=316.msg6995#msg6995 date=1213751737 ---Не зная за вас, но това с ибея нещо изобщо не ме блазни. Да, може да се намерят интересни неща на доста сносни цени, но ядовете ми идват в повече – само като ви чета и ми се отщява да се занимавам. А що се отнася до това, че понякога може да се намери даден модел, който вече не се произвежда, все си мисля, че рано или късно ще бъде произведен отново, и то в относително обозримо бъдеще; в противен случай – какво – идните поколения никога няма да могат да се сдобият със съответната машина? Айде де, ще има кой да даде пари, а няма да има кой да я произведе? Въпрос на повечко търпение, а междувременно винаги има други модели, които се появяват и които си струва да бъдат купени.
--- Край на цитат ---
Отгоре на всичко , трябва да се оправяш много добре с езика , поради което на мен пък ми се виждат мноооого графите за четене.Един път успях да си извадя всичко което може да бъде изпратено и в България ,и се получиха интересни попадения , имаше едни чудесийки в ТТ дето им оставаше един час до края ...ама кат не ми разбира канчето - само гледах.После това с опцията за България , въобще не можах да го намеря или да се сетя как го направих ... :-[
Накратко знам повече за там , от коментарите ви тук ...
Доколкото съм разбрал , всички обявяват начална цена от 1 евро заради няква комисионна...
За това съм решил като стигна до Евау -я да ползвам услугите на обещалият ми ги ( ;)) в рамките на един час (от тия търгове дето приключват) и това е...
Що трябва всичко да усложняваме така на този свят , не е ясно...
;D ;D ;D
misho_tabakoff:
--- Цитат на: pach link=topic=316.msg7002#msg7002 date=1213768207 ---... За това съм решил като стигна до Евау -я да ползвам услугите на обещалият ми ги ( ;)) в рамките на един час (от тия търгове дето приключват) и това е...
Що трябва всичко да усложняваме така на този свят , не е ясно...
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Е па насреща сме, заповядай, ще те оправим. ;D :D ;)
P.S. Аз досега ядове с продавачи в еВау относно влакчетата не съм имал. Само един локомотив на Адри дойде без аксесоари и продавачът изчезна яко дим, вече 3 месеца го няма никакъв в еВау. Само товарната ми гара не съм получил, и то по вина на USPS, а не на продавача.
Парил съм се един път от американец за частите ми за колата, и то дотолкова, че ме мота близо 2 месеца с доставката.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия