Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (17/72) > >>

Maktub:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=316.msg7011#msg7011 date=1213771682 ---
--- Цитат на: pach link=topic=316.msg7002#msg7002 date=1213768207 ---...Що трябва всичко да усложняваме така на този свят , не е ясно...
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
...парил съм се един път от американец за частите ми за колата, и то дотолкова, че ме мота близо 2 месеца с доставката.

--- Край на цитат ---

Това е другата страна на нещата. Не съм наясно с възможностите да "изгори човек", ама веднъж да те думнат с 30 еавро, примерно, се получава така, че все едно следващите няколко продукта си ги купуваш на нормални цени и цялата далавера от по-ефтината покупка отива на кино. А за това защо трябва да усложняваме всичко... защото като цяло хората сме си алчни и гледаме да се прецакаме. А не би трябвало да има проблем като се обещае нещо, дори и устно да е, да се свърши както трябва. Утопийка разбира се, но Римската империя по времето на Царете и на Републикта, преди да се превърне в Империя, се е изграждала на едното ръкостискане и то много усрпешно. Ама тук ще задълбем във философията, а е рано още за бира...  :P

misho_tabakoff:

--- Цитат на: toniemi link=topic=316.msg6977#msg6977 date=1213716397 ---Като стана дума за тази другарка от Берлин,закупих няколко вагона от нея.... Като за последният вагон,бях казал на купувача,че давам до 30 евро.Той явно ги е сложил,като автоматично потвърждава с това първоначалната цена от 17,50 евро.Какво е направила тази гад от Берлин,вижте сами,започнала е да ме товари докато е стигнала до моят лимит.Но не е натдала още 0,50 евроцента,и по този начин ме принуди да взема вагона  на 30 евро.По този начин стигам до заключението че е тя,защото ,ако му трябва на някой,той ще ме надцака с 0,50 евроцента и го взима.Или пък някой ми прави номер,да ме товари?????не знам!?Ще ви държа в течение,дали имам някакви проблеми с този продавач.Разчитам на това че,купувача си е там от Германия и може на него да не му създава ядове,както на вас.

--- Край на цитат ---

Аз от този продавач съм купувал и никога не съм имал ядове.

От друга страна сам си се нахендрил за последния ти вагон. Търгът свършва в 20:16 на 16.06, ти си набил твоите 30.01 евра още на 11.06 в 17:44!!!!! И въпросният 7**g на 16.06 в 9:31 и през целия ден до края на търга започва бавничко и тихичко да те надцаква. И така докато стигне до 30.00. Ти не информираш продавача, за тия 30 евра - еВау залага от твое име за стоката, която искаш да купиш. Продавачът грам идея си няма ти колко си заложил като таван.

Ако беше заложил в самия край на търга, цената ти вероятно щеше да бъде 24.50 евро.  ;)

Adrian:

Аз също съм на мнение ,че и продавачът , а камо ли друг участник , не може да знае какъв е таванът ! Грешка е дни преди края на търга да се слага таван ; този таван се очертава само с няколко залагания и е гаранция, че ще загубиш търга

pach:
Уаууу!То още по-сложно било... :o
Май като дойде моят ред - ще си кажа на вас кое , какаво и за колко бих го купил , пък вие ще ме пс***** до.... ;D ;D ;D
Тоест пак стигаме до моя лаф - "Няма високи цени,има цена която ти си готов да дадеш за даден модел!!!"
 ;) ;) ;) ;D

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=316.msg7107#msg7107 date=1213791507 ---

Аз също съм на мнение ,че и продавачът , а камо ли друг участник , не може да знае какъв е таванът ! Грешка е дни преди края на търга да се слага таван ; този таван се очертава само с няколко залагания и е гаранция, че ще загубиш търга

--- Край на цитат ---
Момчета,над 70 покупки вече имам в ИБЕЯ, чрез други хора не аз,около 6000 лева са минали от там,това ми се случва за пръв път.Не ми е за тези десетина евра дето ме е цакъл този и ндивид.Просто ми е странно че не го е купил.Значи или продавачката е натдавала за да го продаде по-скъпо,или някой просто е решил да товари,заради идеята,или пък някой е решил да не дава повече от 30 евро.Съмнява ме продавачката,щото Ясен ни подсказа що за стока е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия