Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (18/72) > >>

Сaprycorn:
Ето какво ми се случи
 Преди малко повече от месец се появи един локомотив в немския ибей, продаваШе се от Италия. Аз бидвах, но след 3 дни локомотива изчезна от ибей (беШе обявен само на търг). След оШте 2 дни се появи съШтият локомотив, но от друг прадавач, пак от Италия. Пак бидвах и го спечелих. Платих го веднага, и след 3 дни, ибей ми прати съобШтение, че този продавач си е изтрил регистрацията. Добре, че плаШтането беШе през Пайпал. След 10 дни отворих диспут, след оШте 20 дни ескалирах диспута, и след оШте 5 дни Пайпал ми върна парите. Но остават няколко въпроса:
1. Как така ибей позволява след като е сложена стока за търг и вече има залози, тази стока да се "изтегли" от продавачът?
2. Как ибей позволява на продавач , който има задължения към купувач, да си изтрие акаунта?
Значи все пак ибей не е толкова съвърШен, и позволява да се промъкват моШеници :o

misho_tabakoff:
Да, това е повод човек да се замисли .... аз затова наблягам на проучени и утвърдени продавачи. Тук сме не малко хора, затова ще отворя нова тема САМО И ЕДИНСТВЕНО със списък на такива проверени продавачи.

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=316.msg7151#msg7151 date=1213812125 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=316.msg7107#msg7107 date=1213791507 ---

Аз също съм на мнение ,че и продавачът , а камо ли друг участник , не може да знае какъв е таванът ! Грешка е дни преди края на търга да се слага таван ; този таван се очертава само с няколко залагания и е гаранция, че ще загубиш търга

--- Край на цитат ---
Момчета,над 70 покупки вече имам в ИБЕЯ, чрез други хора не аз,около 6000 лева са минали от там,това ми се случва за пръв път.Не ми е за тези десетина евра дето ме е цакъл този и ндивид.Просто ми е странно че не го е купил.Значи или продавачката е натдавала за да го продаде по-скъпо,или някой просто е решил да товари,заради идеята,или пък някой е решил да не дава повече от 30 евро.Съмнява ме продавачката,щото Ясен ни подсказа що за стока е.

--- Край на цитат ---
Пак се продава БДЖ вагон,пак същите играчи.
http://cgi.ebay.de/Sachsenmodelle-74538-Reisezugwagen-Halberst-BDZ-1-87_W0QQitemZ160250393570QQihZ006QQcategoryZ81098QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Сaprycorn:
Тони, нали ти е ясно, че този играч, или е подставено лице, или е самата modellbahnberlin

toniemi:

--- Цитат на: caprycorn link=topic=316.msg7348#msg7348 date=1214096242 ---Тони, нали ти е ясно, че този играч, или е подставено лице, или е самата modellbahnberlin

--- Край на цитат ---
Да ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия